Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bondeomelett med chorizo

Tidsbruk 40 Minutter
7 Ingredienser
277 Planlagt
Bondeomelett med chorizo
Klikk og dra
til kalenderen
Norsk klassiker, med spansk klassiker. Stekt chorizo er tapasfavoritten som gir ekstra mye god smak til denne rustikke omeletten.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

120 g
Chorizo pølse
200 g
Poteter
1 stk
Purre
1 stk
Løk
8 stk
Egg
1 dl
Helmelk
2 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 170°C. Skjær potetene i skiver og kok dem møre i lettsaltet vann.

Trinn 2

Trinn 2

Sprøstek skivet chorizo i varm panne, ha i smør, de kokte potetskivene og finhakket løk og stek videre til alt er gyllent. Vend inn vasket purre i skiver.

Trinn 3

Trinn 3

Pisk egg og melk, smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Hell det over poteter og chorizo i pannen og stek i ca. ett minutt. Sett hele pannen i stekeovnen og la den steke i ca. 5 minutter til egget har satt seg (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk). Server med nykvernet pepper.

Serveringsforslag

Server gjerne godt brød og grønn salat til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender