Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bondeomelett med chorizo

Oppskrift på Bondeomelett med chorizo

Norsk klassiker, med spansk klassiker. Stekt chorizo er tapasfavoritten som gir ekstra mye god smak til denne rustikke omeletten.

Tidsbruk 40 minutter
Inneholder 7 ingredienser
Handlet 203 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

120 g Chorizo pølse
200 g Poteter
1 stk Purre
1 stk Løk
8 stk Egg
1 dl Helmelk

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Smør

Del vår Bondeomelett med chorizo oppskrift


Slik lager du Bondeomelett med chorizo

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 170°C. Skjær potetene i skiver og kok dem møre i lettsaltet vann.

Trinn 2

Trinn 2

Sprøstek skivet chorizo i varm panne, ha i smør, de kokte potetskivene og finhakket løk og stek videre til alt er gyllent. Vend inn vasket purre i skiver.

Trinn 3

Trinn 3

Pisk egg og melk, smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Hell det over poteter og chorizo i pannen og stek i ca. ett minutt. Sett hele pannen i stekeovnen og la den steke i ca. 5 minutter til egget har satt seg (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk). Server med nykvernet pepper.

Serveringsforslag

Server gjerne godt brød og grønn salat til.


Dra ned i kalender