Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bondeomelett med chorizo

Tidsbruk 40 minutter
7 ingredienser
287 planlagt
Bondeomelett med chorizo
Legg oppskrift
i handlelapp
Norsk klassiker, med spansk klassiker. Stekt chorizo er tapasfavoritten som gir ekstra mye god smak til denne rustikke omeletten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

120 g
Chorizo pølse
200 g
Poteter
1 stk
Purre
1 stk
Løk
8 stk
Egg
1 dl
Helmelk
2 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 170°C. Skjær potetene i skiver og kok dem møre i lettsaltet vann.

Trinn 2

Trinn 2

Sprøstek skivet chorizo i varm panne, ha i smør, de kokte potetskivene og finhakket løk og stek videre til alt er gyllent. Vend inn vasket purre i skiver.

Trinn 3

Trinn 3

Pisk egg og melk, smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Hell det over poteter og chorizo i pannen og stek i ca. ett minutt. Sett hele pannen i stekeovnen og la den steke i ca. 5 minutter til egget har satt seg (hvis stekepannen ikke tåler å settes i ovnen, skru ned varmen på platen og sett på lokk). Server med nykvernet pepper.

Serveringsforslag

Server gjerne godt brød og grønn salat til.