Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Blue Cheese Hamburger

Oppskrift på Blue Cheese Hamburger

Sødmefull løk smaker himmelsk sammen med blåmuggost! Bacon og en deilig Green Goddess dressing balanserer med saltinnslag og friskhet.

Inneholder 17 ingredienser
Handlet 74 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


1 pose Hamburgerbrød
60 g Selbu blå
2 pakke Thick & Juicy Big Beef burger
4 skive Bacon

Green Goddess urtedressing

5 ss Finhakket gressløk
0,5 stk Presset sitron
5 ss Finhakket persille
3 dl Majones
1,5 dl Crème fraîche
1 klype Nykvernet pepper
2 ss Worcestershiresaus
1 klype Salt
1 ss Hvitvinseddik

Karamellisert løk

1 stk Stor løk
2 klype Salt
1 ss Solsikkeolje
1 ss Usaltet smør

Del vår Blue Cheese Hamburger oppskrift


Slik lager du Blue Cheese Hamburger

Trinn 1

Karamellisert løk: Rens og hakk løken. Varm olje og smør i en stekepanne på middels lav varme. Ha i løk, tilsett salt og stek til løken er gyllenbrun. Det er viktig å holde en lav temperatur for å unngå at løken brenner. Det tar litt tid, men det er verdt det.

Trinn 2

Grill hamburgere på direkte varme til de løsner fra risten (ca. 1 ½ minutt) på den ene siden. Snu dem og grill videre til de får en fin farge på den andre siden.

Trinn 3

Flytt burgerne til indirekte varme. Ta ned lokket og grill ferdig – det tar 2-4 minutter avhengig av tykkelsen. Hvis du skal ha ost på burgerne, legg på osteskiver når det er ett minutt igjen av grilltiden.

Trinn 4

Green Goddess urtedressing: Bland sammen majones, crème fraîche, finhakkede urter, presset sitron, hvitvinseddik og worcestershire i en bolle. Smak til med salt og nykvernet pepper og evt. litt mer presset sitron.

Trinn 5

Stek eller grill bacon.

Trinn 6

Varm burgerbrød på grillen. Vær forsiktig – de trenger ikke lang tid.

Trinn 7

Montér burger med valgt tilbehør.

Siderett

Husk også å planlegg "Grønnsaksspyd". Se under!



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender