Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Blue cheese & bacon pizza

Oppskrift på Blue cheese & bacon pizza

Mildt og sterkt, salt og søtt balanserer hverandre på denne smaksrike pizzaen.

Inneholder 13 ingredienser
Handlet 83 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Prøv hjemmelaget løk- og balsamico relish!

Dressing

1 boks Løk- og balsamico Relish

Hvit pizzasaus

1 klype Nykvernet pepper
1 ss Revet parmesan
1 klype Salt
3 dl Crème fraîche
1 fedd Hvitløk

Pizzadeig

3 ts Tørrgjær
8 dl Hvetemel
2 ts Salt
6 ss God olivenolje
5 dl Lunkent vann

Topping

50 g Smuldret blåmuggost
6 skive Sprøstekt bacon

Del vår Blue cheese & bacon pizza oppskrift


Slik lager du Blue cheese & bacon pizza

Trinn 1

Ha mel, gjær og salt i bakebollen til en kjøkkenmaskin med eltekrok. Tilsett olje og halvparten av vannet og kjør på middels-lav hastighet i ett minutt. Tilsett mer av vannet til deigen er myk og lett. Deigen skal ikke være klissete.

Trinn 2

Kjør kjøkkenmaskinen i 5-6 minutter på middels hastighet til du har en smidig deig. Samle deigen til en ball og ha den i en smurt bolle. Dekk over med plastfilm og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 1 time, men gjerne mer.

Trinn 3

Slå ned deigen på en melet arbeidsbenk slik at luften presses ut av den. Del deigen i ønsket antall enheter.

Trinn 4

Pizzasaus: Bland sammen crème fraîche, finhakket hvitløk og parmesan i en liten bolle. Smak til med salt og nykvernet pepper. Det er nok å bruke et tynt lag saus på pizzaen.

Trinn 5

Sprøstek bacon og smuldre blåmuggosten.

Trinn 6

Kjevle ut små pizzaer. Legg dem rett på direkte varme på grillen til de får fine grillstriper – det tar bare sekunder. Snu over på en tallerken el.l. og legg ønsket topping på den ferdiggrillede siden. Legg pizzaen tilbake på grillen på indirekte varme, ta ned lokket og grill til osten har smeltet. Følg med, det tar bare et par minutter.



Flere pizza på grillen



Dra ned i kalender