Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Blomkålsuppe med grillet scampi

Tidsbruk 20 minutter
9 ingredienser
277 planlagt
Blomkålsuppe med grillet scampi
Legg oppskrift
i handlelapp
Luksusversjonen av blomkålsuppe – med chili og scampi – for under hundrelappen! Hele retten er ferdig på 20 minutter.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Blomkålsuppe

1 stk
Blomkål
2 terning
Grønnsaksbuljong
2 dl
Matfløte
8 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt

Scampi

500 g
Rå scampi
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Tin og skrell scampi.

Trinn 2

Rens og grovhakk blomkål og kok den mør i grønnsaksbuljong. Kjør suppen glatt med en stavmikser og tilsett matfl øte og salt.

Trinn 3

La suppen stå og trekke mens du varmer en grillpanne eller vanlig stekepanne med olivenolje. Tilsett scampi, finhakket hvitløk og chili og fres 1-2 minutter til scampiene får en fin rosa farge. Ikke ha for mye i pannen om gangen – stek gjerne i to omganger.

Trinn 4

Server blomkålsuppen med grillet scampi.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk kruspersille og godt brød.