Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Blomkålsuppe med grillet scampi

Tidsbruk 20 Minutter
9 Ingredienser
186 Planlagt
Blomkålsuppe med grillet scampi
Klikk og dra
til kalenderen
Luksusversjonen av blomkålsuppe – med chili og scampi – for under hundrelappen! Hele retten er ferdig på 20 minutter.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Blomkålsuppe

1 stk
Blomkål
2 terning
Grønnsaksbuljong
2 dl
Matfløte
8 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
1 klype
Salt

Scampi

500 g
Rå scampi
1 stk
Rød chili
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Tin og skrell scampi.

Trinn 2

Rens og grovhakk blomkål og kok den mør i grønnsaksbuljong. Kjør suppen glatt med en stavmikser og tilsett matfl øte og salt.

Trinn 3

La suppen stå og trekke mens du varmer en grillpanne eller vanlig stekepanne med olivenolje. Tilsett scampi, finhakket hvitløk og chili og fres 1-2 minutter til scampiene får en fin rosa farge. Ikke ha for mye i pannen om gangen – stek gjerne i to omganger.

Trinn 4

Server blomkålsuppen med grillet scampi.

Serveringsforslag

Server gjerne med frisk kruspersille og godt brød.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender