Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Blomkålrisotto

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
201 planlagt
Blomkålrisotto
Legg oppskrift
i handlelapp
En ekstra sunn risottovariant nesten helt uten karbohydrater!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 stk
Blomkål
1 stk
Sjalottløk
1 fedd
Hvitløk
0,3 stk
Revet squash eller frosne erter
100 g
Revet parmesan
0,3 potte
Hakket persille
2 ss
Olivenolje
1 ts
Hvitvinseddik
1,5 dl
Vann
1 terning
Buljongterning

Slik gjør du

Trinn 1

Riv blomkålen på grovt rivjern. Spar gjerne noen bitt esmå blomkålbukett er. Finhakk sjalott løk og hvitløk. Stek det blankt og mykt i olivenolje. Tilsett hvitvinseddik og la det dampe ut.

Trinn 2

Tilsett vann, smuldre i buljongterningen og la den løse seg opp. Ha i den revne blomkålen, blomkålbukett ene, grønne erter og/eller revet squash og la det småkoke i to minutt er.

Trinn 3

Vend inn revet parmesan og hakket persille og server! Enten som egen rett eller som tilbehør til kjøtt eller fisk.