Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Blomkålcouscos med brokkoli, ost og mynte

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
60 planlagt
Blomkålcouscos med brokkoli, ost og mynte
Klikk og dra
til kalenderen
Bruk blomkål på en helt ny måte! Sunt og veldig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 stk
Blomkål
2 fedd
Hvitløk
1 stk
Rødløk
1 bunt
Fersk mynte
1 stk
Brokkoli
150 g
Grønne erter

100 g
Ost
0,5 stk
Saft av sitron
5 ss
Gresskarkjerner
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær blomkål i biter og bruk en kjøkkenmaskin med knivblad til å lage couscous av blomkålen.

Trinn 2

Finhakk rødløk, hvitløk og mynte. Del opp brokkoli i buketter.

Trinn 3

Kok opp 2 kjeler med vann med en klype salt. Legg brokkoli i den ene, gi den et oppkok, trekk kjelen av plata og la den trekke noen minutter før du heller av vannet. I den andre kjelen legger du i de grønne ertene. Gi dem et oppkok og hell av vannet.

Trinn 4

Rist gresskarkjerner i en tørr kjele til de begynner å «poppe». Sett til side.

Trinn 5

Stek løk i litt solsikkeolje i en stekepanne. Når løken har blitt myk og blank – tilsett hvitløk og blomkål og stek i ca. 10 minutter.

Trinn 6

Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Bland sammen blomkålcouscous med brokkoli, erter, mynte, gresskarkjerner og smuldret ost.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender