Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Blomkål og brokkoli «Cæsar»

Oppskrift på Blomkål og brokkoli «Cæsar»

Det er dressingen som virkelig gjør en cæsar-salat, og siden denne dressingen er en personlig favoritt har jeg funnet ut at den også kan brukes til andre grønnsaker, f.eks. som her til blomkål og brokkoli.

Tidsbruk 35 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 75 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Blomkål og brokkoli

112,5 g Brokkoli
0,8 l Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)
112,5 g Blomkål

Dressing

0,8 stk Egg
37,5 g Parmesan
1,5 dl Solsikkeolje
0,8 fedd Hvitløk
0,8 ts Sennep

Del vår Blomkål og brokkoli «Cæsar» oppskrift


Slik lager du Blomkål og brokkoli «Cæsar»

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place: Finn frem alt du trenger til å lage retten. Fjern emballasje. Forbered råvarene og det du trenger av kjøkkenutstyr.

Tips og råd: "Mise en place"
Trinn 2

Trinn 2

Pisk sammen egg, sennep, finrevet parmesan og hvitløk. Spe inn oljen og smak til med salt og pepper. Tynn lett ut med vann.

Trinn 3

Blansjer blomkål og brokkoli i små buketter i lettsaltet vann i 1 minutt. Ta det direkte over i iskaldt vann for å stoppe kokeprosessen. Ta opp og tørk godt av på kjøkkenpapir.

Tips og råd: "Blansjering"

Trinn 4

Vend grønnsakene i dressingen og legg dem på en tallerken. Toppes med høvlet parmesan


Dra ned i kalender