Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Blomkål «vinger»

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
23 planlagt
Blomkål «vinger»
Klikk og dra
til kalenderen
Vegetarversjonen av kyllingvinger! Smaker fantastisk med Chipotle Chili Mayo.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Røre

0,5 pose
Spice Mix Kylling (Baja Chicken Spice)
1,5 dl
Melk
1 ts
Tabasco
3 ss
Maizena
1 dl
Hvetemel

Blomkål "vinger"

1 stk
Blomkål
1 boks
Chipotle Chili Mango
2 dl
Griljermel
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 220 °C. Rør sammen chili sauce, krydder, Maizena, hvetemel og melk i en bolle. Ha griljermel i en annen bolle.

Trinn 2

Vend blomkålbukettene først i røren og deretter i griljermel slik at de er godt dekket.

Trinn 3

Fordel blomkålbukettene utover en bakepapirkledd stekebrett. Drypp noen dråper olivenolje over.

Trinn 4

Stek i 10 minutter. Ta ut brettet, snu blomkålbukettene og stek i 10 minutter til til de er gylne og fine.

Trinn 5

Server varme med og Chipotle Chili Mayo.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender