Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Blomkål «vinger»

Tidsbruk 30 minutter
9 ingredienser
121 planlagt
Blomkål «vinger»
Legg oppskrift
i handlelapp
Vegetarversjonen av kyllingvinger! Smaker fantastisk med Chipotle Chili Mayo.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Røre

0,5 pose
Spice Mix Kylling (Baja Chicken Spice)
1,5 dl
Melk
1 ts
Tabasco
3 ss
Maizena
1 dl
Hvetemel

Blomkål "vinger"

1 stk
Blomkål
1 boks
Chipotle Chili Mango
2 dl
Griljermel
2 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 220 °C. Rør sammen chili sauce, krydder, Maizena, hvetemel og melk i en bolle. Ha griljermel i en annen bolle.

Trinn 2

Vend blomkålbukettene først i røren og deretter i griljermel slik at de er godt dekket.

Trinn 3

Fordel blomkålbukettene utover en bakepapirkledd stekebrett. Drypp noen dråper olivenolje over.

Trinn 4

Stek i 10 minutter. Ta ut brettet, snu blomkålbukettene og stek i 10 minutter til til de er gylne og fine.

Trinn 5

Server varme med og Chipotle Chili Mayo.