Blekksprutpølser | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Blekksprutpølser

Blekksprutpølser

4.0 i snitt
Blekksprutpølser

En gøyal middag for store og små. Server med potetmos, pasta eller annet deilig tilbehør.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1
Skinnfrie kjøttpølser (Nordfjord Kjøtt)

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del pølsene på langs i fire, men ikke kutt hele veien slik at den henger sammen på toppen. Del deretter hver «arm» i to slik at den får totalt åtte armer. Lag «øyne» med prikker av ketchup eller bruk nellikspiker. Nellikspikerne bør ikke spises.

  2. Trinn 2

    Stek pølsene i litt stekeolje på middels temperatur til gyllen. Server med potetmos, pasta eller annet deilig tilbehør.