Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Black Pepper Crab

11 ingredienser
79 planlagt
Black Pepper Crab
Legg oppskrift
i handlelapp
Spis krabbe slik du får den servert i Singapore – med søtlig chilisaus, vårløk, paprika og koriander.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Krabbeklør, kokte
1 stk
Lime, saften
1 dl
Soyasaus
1 dl
Søt chilisaus
3 stk
Chilipepper
1 bunt
Vårløk
2 stk
Paprika
1 potte
Koriander
0,3 pose
Basmatiris
0,5 dl
Knust sort pepper
1 dl
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Finn frem hammeren og knus krabbeklørne lett.

Trinn 2

Stek knust sort pepper i en kjele i et par minutter på medium varme slik at pepperaromaene kommer frem. Tilsett brunt sukker, presset lime, soyasaus og søt chilisaus. Kok opp til en glasur.

Trinn 3

Ha i de lettknuste krabbeklørne og rørestek på høy temperatur i 1 minutt til glasuren dekker krabbeklørne. Tilsett strimlet chili, vårløk og paprika og la grønnsakene varmes i kjelen i 2 minutter.

Trinn 4

Anrett på fat med masse frisk koriander. Server med kokt basmatiris.