Black Pepper Crab

11 ingredienser
83 planlagt
Black Pepper Crab
Legg oppskrift
i handlelapp
Spis krabbe slik du får den servert i Singapore – med søtlig chilisaus, vårløk, paprika og koriander.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Krabbeklør, kokte
1 stk
Lime, saften
1 dl
Soyasaus
1 dl
Søt chilisaus
3 stk
Chilipepper
1 bunt
Vårløk
2 stk
Paprika
1 potte
Koriander
0,3 pose
Basmatiris
0,5 dl
Knust sort pepper
1 dl
Brunt sukker

Slik gjør du

Trinn 1

Finn frem hammeren og knus krabbeklørne lett.

Trinn 2

Stek knust sort pepper i en kjele i et par minutter på medium varme slik at pepperaromaene kommer frem. Tilsett brunt sukker, presset lime, soyasaus og søt chilisaus. Kok opp til en glasur.

Trinn 3

Ha i de lettknuste krabbeklørne og rørestek på høy temperatur i 1 minutt til glasuren dekker krabbeklørne. Tilsett strimlet chili, vårløk og paprika og la grønnsakene varmes i kjelen i 2 minutter.

Trinn 4

Anrett på fat med masse frisk koriander. Server med kokt basmatiris.