Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Blåbær- og bringebærpai

Tidsbruk 50 minutter
7 ingredienser
6 planlagt
Blåbær- og bringebærpai
Klikk og dra
til kalenderen
Lag denne deilige og friske paien når du vil servere noe som skaper begeistring!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fyll

5 dl
Friske blåbær og bringebær eller fryste bær
1 ss
Potetmel
0,5 dl
Sukker

Paibunn

2,5 dl
Hvetemel
100 g
Smør
2 ss
Sukker
1 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 °C. Kjør raskt sammen ingrediensene til paibunnen i en hurtigmikser. Eller kjøp ferdig paibunn.

Trinn 2

Trykk deigen jevnt ut i en paiform. Prikk den med en gaffel og sett den kjølig i ca. 15 minutter. Bland sammen bær, sukker og potetmel i en bolle. Hell fyllet i paiskallet.

Trinn 3

Stek paien på nest nederste rille i ca. 30 minutt er eller til paiskallet har fått fin farge. La paien stå litt slik at fyllet setter seg.

Trinn 4

Server lunken med vaniljeis eller vaniljesaus.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender