Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Blåbær- og bringebærpai

Tidsbruk 50 minutter
7 ingredienser
208 planlagt
Blåbær- og bringebærpai
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag denne deilige og friske paien når du vil servere noe som skaper begeistring!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Fyll

5 dl
Friske blåbær og bringebær eller fryste bær
1 ss
Potetmel
0,5 dl
Sukker

Paibunn

2,5 dl
Hvetemel
100 g
Smør
2 ss
Sukker
1 ss
Vann

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 °C. Kjør raskt sammen ingrediensene til paibunnen i en hurtigmikser. Eller kjøp ferdig paibunn.

Trinn 2

Trykk deigen jevnt ut i en paiform. Prikk den med en gaffel og sett den kjølig i ca. 15 minutter. Bland sammen bær, sukker og potetmel i en bolle. Hell fyllet i paiskallet.

Trinn 3

Stek paien på nest nederste rille i ca. 30 minutt er eller til paiskallet har fått fin farge. La paien stå litt slik at fyllet setter seg.

Trinn 4

Server lunken med vaniljeis eller vaniljesaus.