Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika
Fri for gluten og melk

Oppskrift på Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika

Om du ikke har smakt pampas-biff, har du en fantastisk matopplevelse i vente – entrecôten i denne oppskriften er blant verdens møreste og gjør grillmiddagen til en fest!

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 7 ingredienser
Handlet 60 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Entrecôte av storfe ca 860 g Pampas - NB! Sesongvare
1 stk Rød paprika
1 stk Gul paprika
1 stk Løk
1 stk Sitron

Fra kjøkkenskapet ditt

2 fedd Hvitløk
7 ss Olivenolje

Del vår Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika oppskrift


Slik lager du Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 225°C. Del paprika og løk i store biter og bland med halvparten av olivenolje. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Trinn 2

Trinn 2

Legg alt på bakepapir i en langpanne eller form og stek i ca 15 -20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær kjøttet i skiver og gni dem inn med knust hvitløk, salt, pepper og resten av olivenoljen. Grill kjøttet raskt på begge sider og la det hvile i 5 minutter før servering. Hvis du ikke har grill kan du steke biffene i en varm panne med litt olje i ca. 4 minutter på hver side. Husk ? la kjøttet hvile før servering.

Serveringsforslag

Her smaker det godt med aioli til.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender