Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika

Tidsbruk 45 Minutter
7 Ingredienser
62 Planlagt
Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Om du ikke har smakt pampas-biff, har du en fantastisk matopplevelse i vente – entrecôten i denne oppskriften er blant verdens møreste og gjør grillmiddagen til en fest!

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Entrecôte av storfe ca 860 g Pampas - NB! Sesongvare
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Løk
1 stk
Sitron
2 fedd
Hvitløk
7 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 225°C. Del paprika og løk i store biter og bland med halvparten av olivenolje. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Trinn 2

Trinn 2

Legg alt på bakepapir i en langpanne eller form og stek i ca 15 -20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær kjøttet i skiver og gni dem inn med knust hvitløk, salt, pepper og resten av olivenoljen. Grill kjøttet raskt på begge sider og la det hvile i 5 minutter før servering. Hvis du ikke har grill kan du steke biffene i en varm panne med litt olje i ca. 4 minutter på hver side. Husk ? la kjøttet hvile før servering.

Serveringsforslag

Her smaker det godt med aioli til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Prøv også
Dra ned i kalender