Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika

Tidsbruk 45 minutter
7 ingredienser
69 planlagt
Bistecca av pampas entrecôte med bakt paprika
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Fri for gluten
Fri for gluten og melk
Om du ikke har smakt pampas-biff, har du en fantastisk matopplevelse i vente – entrecôten i denne oppskriften er blant verdens møreste og gjør grillmiddagen til en fest!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Entrecôte av storfe ca 860 g Pampas - NB! Sesongvare
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Løk
1 stk
Sitron
2 fedd
Hvitløk
7 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 225°C. Del paprika og løk i store biter og bland med halvparten av olivenolje. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

Trinn 2

Trinn 2

Legg alt på bakepapir i en langpanne eller form og stek i ca 15 -20 minutter.

Trinn 3

Trinn 3

Skjær kjøttet i skiver og gni dem inn med knust hvitløk, salt, pepper og resten av olivenoljen. Grill kjøttet raskt på begge sider og la det hvile i 5 minutter før servering. Hvis du ikke har grill kan du steke biffene i en varm panne med litt olje i ca. 4 minutter på hver side. Husk ? la kjøttet hvile før servering.

Serveringsforslag

Her smaker det godt med aioli til.

Prøv også
Prøv også