Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Biffwok Madame Hiên

Tidsbruk 25 Minutter
13 Ingredienser
2752 Planlagt
Biffwok Madame Hiên
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Ingen middager tar kortere tid å lage enn wokretter – som denne autentiske og velsmakende varianten fra Vietnam.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Biffwok

300 g
Biffstrimler
1 pose
Wok Mix, Bama
1 stk
Blomkål
2 fedd
Hvitløk
1,5 ss
Hakket frisk basilikum
1 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Saus

4 ss
Soyasaus
4 ss
Eplecidereddik
1 ss
Brunt sukker
2 ss
Fiskesaus
4 ss
Hoisin Saus, Blue Dragon

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bland alle ingrediensene til sausen og sett den til side. Finhakk hvitløk og del blomkål i små buketter. Varm opp solsikkeolje i en wok eller stekepanne med høye kanter. Ha i kjøtt og hvitløk. Husk å ikke ha for mye i pannen samtidig. Wok raskt, ca. 1 minutt, og ta ut kjøttet.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i litt mer solsikkeolje og tilsett blomkålbuketter og wokblandingen. Wok noen minutter til blomkålen er knapt mør.

Trinn 3

Trinn 3

Hell over sausen og rør raskt til alt er godt blandet. Ha kjøttet tilbake i woken og smak til med hakket basilikum, salt og pepper.

Serveringsforslag

Bruk gjerne andre grønnsaker som egner seg i en wok-rett, for eksempel løk eller brokkoli.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender