Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Biffwok Madame Hiên
Fri for melk

Oppskrift på Biffwok Madame Hiên

Ingen middager tar kortere tid å lage enn wokretter – som denne autentiske og velsmakende varianten fra Vietnam.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 13 ingredienser
Handlet 2734 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Biffwok

2 fedd Hvitløk
1 stk Blomkål
300 g Biffstrimler
1 pose Wok Mix, Bama
1,5 ss Hakket frisk basilikum
1 klype Pepper
1 klype Salt
1 ss Solsikkeolje

Saus

4 ss Soyasaus
1 ss Brunt sukker
2 ss Fiskesaus
4 ss Eplecidereddik
4 ss Hoisin Saus, Blue Dragon

Del vår Biffwok Madame Hiên oppskrift



Slik lager du Biffwok Madame Hiên

Trinn 1

Trinn 1

Bland alle ingrediensene til sausen og sett den til side. Finhakk hvitløk og del blomkål i små buketter. Varm opp solsikkeolje i en wok eller stekepanne med høye kanter. Ha i kjøtt og hvitløk. Husk å ikke ha for mye i pannen samtidig. Wok raskt, ca. 1 minutt, og ta ut kjøttet.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i litt mer solsikkeolje og tilsett blomkålbuketter og wokblandingen. Wok noen minutter til blomkålen er knapt mør.

Trinn 3

Trinn 3

Hell over sausen og rør raskt til alt er godt blandet. Ha kjøttet tilbake i woken og smak til med hakket basilikum, salt og pepper.

Serveringsforslag

Bruk gjerne andre grønnsaker som egner seg i en wok-rett, for eksempel løk eller brokkoli.


Dra ned i kalender