Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Biffwok Madame Hiên

Tidsbruk 25 minutter
13 ingredienser
2861 planlagt
Biffwok Madame Hiên
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Ingen middager tar kortere tid å lage enn wokretter – som denne autentiske og velsmakende varianten fra Vietnam.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Biffwok

300 g
Biffstrimler
1 pose
Wok Mix, Bama
1 stk
Blomkål
2 fedd
Hvitløk
1,5 ss
Hakket frisk basilikum
1 ss
Solsikkeolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Saus

4 ss
Soyasaus
4 ss
Eplecidereddik
1 ss
Brunt sukker
2 ss
Fiskesaus
4 ss
Hoisin Saus, Blue Dragon

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bland alle ingrediensene til sausen og sett den til side. Finhakk hvitløk og del blomkål i små buketter. Varm opp solsikkeolje i en wok eller stekepanne med høye kanter. Ha i kjøtt og hvitløk. Husk å ikke ha for mye i pannen samtidig. Wok raskt, ca. 1 minutt, og ta ut kjøttet.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i litt mer solsikkeolje og tilsett blomkålbuketter og wokblandingen. Wok noen minutter til blomkålen er knapt mør.

Trinn 3

Trinn 3

Hell over sausen og rør raskt til alt er godt blandet. Ha kjøttet tilbake i woken og smak til med hakket basilikum, salt og pepper.

Serveringsforslag

Bruk gjerne andre grønnsaker som egner seg i en wok-rett, for eksempel løk eller brokkoli.