Hopp til innhold

Ytrefilet med potet- og squashsalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
6 ingredienser
53 planlagt
Ytrefilet med potet- og squashsalat

Grill som en ekte gaucho – det møre storfekjøttet fra Uruguays pampas gjør deg garantert til sommerens grillhelt blant venner og familie.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

500 gr
Nypoteter
20 gr
Parmigiano Reggiano Castelli
1 stk
Squash
1 stk
Rød chili
1 pk
Pampas Ytrefilet av storfe, REMA 1000
100 gr
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Flytt så kjøttet over på indirekte varme. Legg på lokket og grill videre til kjøttet er ferdig. Dette vil ta ca. 20-30 minutter. Bruk gjerne steketermometer. Det er viktig å la kjøttet hvile etterpå, minimum 6-8 minutter, da beholder kjøttet saftigheten.

Trinn 2

Siv-Elises chili- og parmesansmør: Bland smør, parmesan, chili og litt pepper. Skjær kokte poteter og squash i tykke skiver og grill dem. Ha skivene i en bolle og la et par spiseskjeer av kryddersmøret smelte over. Skjær kjøttet i skiver og server sammen med potet- og squashsalaten.

Trinn 3

Kok poteter knapt møre og fyr opp grillen. Tørk godt av kjøttet med husholdningspapir. Gni kjøttet inn med havsalt og godt med grovt, nykvernet pepper. Svi av kjøttet på direkte varme slik at du får en fin farge på overflaten.