Vietnamesisk phở med ytrefilet
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del løken i to og kutt den i skiver. Skrell og kutt hvitløk og ingefær i skiver og skjær halvparten av chilien i fine ringer. Tørk av sitrongresset, del i to og bank stilkene godt.
-
Trinn 2
Varm opp solsikkeolje i en kjele og fres løken til den er blank. Tilsett muskat, ingefær, chili, sitrongress og hvitløksfedd og fres videre i ett minutts tid.
-
Trinn 3
Legg i buljongterningene og kanelstang og hell over kaldt vann. Kok opp og la buljongen trekke i ca. 5 minutter. Smak evt. til suppen med fiskesaus.
-
Trinn 4
Kok risnudler og skjær kjøttet i tynne skiver.
-
Trinn 5
Ha kokte risnudler i en bolle med bønnespirer, finsnittet vårløk, koriander og tynne skiver med kjøtt. Hell rykende varm kraft over og la kjøttet trekke i kraften mens du legger i ønsket garnityr. Press limesaft over suppen og dryss over frisk koriander og evt. finhakket chili.