Tagliata med ruccola og parmesan
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm stekeovnen til 200 °C varmluft. Skjær paprika og poteter i skiver og bland med olivenolje, finhakket hvitløk, salt og nykvernet pepper. Legg grønnsakene på et stekebrett og bak i 15 minutter.
-
Trinn 2
Mens grønnsakene bakes, steker du biffene. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland sammen salt, grovkvernet pepper, hakket hvitløk, hakket timian og rosmarin og olivenolje. Vend kjøttet i marinaden.
-
Trinn 3
Varm en stekepanne på medium til sterk varme og stek kjøttet 2-3 minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og la dem hvile i 10 minutter. Legg de bakte grønnsakene på et serveringsfat og vend inn ruccula.
-
Trinn 4
Skjær kjøttet i ca. 1/2 cm tykke skiver og anrett på salaten. Drypp over kjøttkraft fra stekingen, olivenolje og presset sitron. Topp med høvlet parmesan.