Tagliata med ruccola og parmesan | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Ytrefilet Tagliata med ruccola og parmesan

Tagliata med ruccola og parmesan

3.5 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
17 ingredienser
654 planlagt
Tagliata med ruccola og parmesan
Ekte italiensk biffsnadder! Minner om carpaccio, men her er kjøttet stekt i kantene, skåret litt tykkere og dermed saftigere.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Bakte grønnsaker

2 stk
Paprika
400 gr
Poteter
3 fedd
Hvitløk
0.5 dl
Olivenolje
1 ts
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Salat

1 pk
Ruccula
30 gr
Parmesan
2 ss
Sitron, saft
0.5 dl
Olivenolje

Kjøtt

1 ss
Timian, hakket
1 ss
Rosmarin, hakket
2 fedd
Hvitløk
600 gr
Entrecôte eller ytrefilet av storfe
1 ts
Salt
2 ss
Olivenolje
1 ts
Grovkvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm stekeovnen til 200 °C varmluft. Skjær paprika og poteter i skiver og bland med olivenolje, finhakket hvitløk, salt og nykvernet pepper. Legg grønnsakene på et stekebrett og bak i 15 minutter.

Trinn 2

Mens grønnsakene bakes, steker du biffene. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir. Bland sammen salt, grovkvernet pepper, hakket hvitløk, hakket timian og rosmarin og olivenolje. Vend kjøttet i marinaden.

Trinn 3

Varm en stekepanne på medium til sterk varme og stek kjøttet 2-3 minutter på hver side. Ta dem ut av pannen og la dem hvile i 10 minutter. Legg de bakte grønnsakene på et serveringsfat og vend inn ruccula.

Trinn 4

Skjær kjøttet i ca. 1/2 cm tykke skiver og anrett på salaten. Drypp over kjøttkraft fra stekingen, olivenolje og presset sitron. Topp med høvlet parmesan.