Hopp til innhold

Stir fry med biff og grønnsaker

3.4 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
297 planlagt
Stir fry med biff og grønnsaker

Den effektive woken har blitt brukt i asiatiske kjøkken siden middelalderen, og teknikken er essensiell når du lager Thai-retter. Bruker du Chef Puridas wok-tips, blir resultatet a-ròi – herlig godt!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Biffstrimler ca 400 g Nordfjord
1 pk
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Sukker
1 ss
Soyasaus Kikkoman
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Østerssaus
1 terning
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og tilsett solsikkeolje. Stek kjøttet sammen med finhakket hvitløk mens du rører. Smak til med soyasaus og sukker. Ha i grønnsakene og buljong. Smak til med litt pepper rett før servering. Server med kokt ris.

Trinn 2

Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann (1/2 dl per buljongterning). Hell østerssaus over kjøttet og mariner i 2-3 minutter. Del aspargesbønnene i to og kutt paprika, løk og chili i like store biter.