Hopp til innhold

Stir fry med biff og grønnsaker

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
297 planlagt
Stir fry med biff og grønnsaker

Den effektive woken har blitt brukt i asiatiske kjøkken siden middelalderen, og teknikken er essensiell når du lager Thai-retter. Bruker du Chef Puridas wok-tips, blir resultatet a-ròi – herlig godt!

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pk
Biffstrimler ca 400 g Nordfjord
1 pk
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Sukker
1 ss
Soyasaus Kikkoman
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Østerssaus
1 terning
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og tilsett solsikkeolje. Stek kjøttet sammen med finhakket hvitløk mens du rører. Smak til med soyasaus og sukker. Ha i grønnsakene og buljong. Smak til med litt pepper rett før servering. Server med kokt ris.

Trinn 2

Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann (1/2 dl per buljongterning). Hell østerssaus over kjøttet og mariner i 2-3 minutter. Del aspargesbønnene i to og kutt paprika, løk og chili i like store biter.