Hopp til innhold

Meksikanske tacos med hvitløkris

5.0 i snitt
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
23 ingredienser
394 planlagt
Meksikanske tacos med hvitløkris

Bruk myke maistortillas – spis tacos som de gjør i Mexico!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tacos Al Carbon

1 pk
Strimlet biff
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
2 ts
Spice Mix kjøtt
1 stk
Grønn paprika
1 dl
Øl
1 pk
Mexican Tortillas
1 stk
Lime
1 boks
Salsa Piccante
1 neve
Hakket koriander
2 ss
Olje

Crema

1 boks
Rømme
0.5 stk
Presset lim, og skall
1 klype
Salt

Grønn salat

1 pk
Hjertesalat

Garlic rice

1 stk
Liten løk
6 fedd
Hvitløk
3 dl
Middagsris
1 stk
Lime
6 ss
Finhakket persille
2 ss
Olje
6 dl
Vann
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Garlic rice: Finhakk løk og hvitløk og stek i olje i ca. 1 minutt på middels varme. Ha i risen og stek videre i ca.1 minutt under omrøring. Tilsett vann og salt og kok opp. Reduser varmen, sett på lokk og kok til risen er mør. Smak til med presset lime og vend inn hakket persille før servering.

Trinn 2

Stek strimlet biff i olje i en stor stekepanne og sett til side. Kutt løk og paprika i strimler. Ha litt mer olje i pannen og stek løk og paprika til det er mykt og blankt. Ha kjøttet tilbake i pannen og dryss over krydderet.

Trinn 3

Stek i ca. 1/2 minutt til. Tilsett øl, kok opp, skru ned varmen til det småkoker og reduser til ølet er nesten helt kokt inn. Varm tortillas etter anvisning på pakken.

Trinn 4

Bland ingrediensene til crema. Fordel kjøttblandingen i tortillas. Press over litt lime og topp med Jalapeño salsa, Crema og hakket frisk koriander. Server Tacos al Carbon med Garlic Rice og en grønn salat ved siden av.