Meksikanske tacos med hvitløkris
Bruk myke maistortillas – spis tacos som de gjør i Mexico!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Garlic rice: Finhakk løk og hvitløk og stek i olje i ca. 1 minutt på middels varme. Ha i risen og stek videre i ca.1 minutt under omrøring. Tilsett vann og salt og kok opp. Reduser varmen, sett på lokk og kok til risen er mør. Smak til med presset lime og vend inn hakket persille før servering.
-
Trinn 2
Stek strimlet biff i olje i en stor stekepanne og sett til side. Kutt løk og paprika i strimler. Ha litt mer olje i pannen og stek løk og paprika til det er mykt og blankt. Ha kjøttet tilbake i pannen og dryss over krydderet.
-
Trinn 3
Stek i ca. 1/2 minutt til. Tilsett øl, kok opp, skru ned varmen til det småkoker og reduser til ølet er nesten helt kokt inn. Varm tortillas etter anvisning på pakken.
-
Trinn 4
Bland ingrediensene til crema. Fordel kjøttblandingen i tortillas. Press over litt lime og topp med Jalapeño salsa, Crema og hakket frisk koriander. Server Tacos al Carbon med Garlic Rice og en grønn salat ved siden av.