Hjemmelaget brun lapskaus

Lapskausen er en varm og velsmakende hverdagsfavoritt i mange hjem. Denne tradisjonsrike retten er enkel å lage og kan serveres både til hverdag og fest.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær grytekjøttet i terninger og brun kjøttet godt i smør. Tilsett grovhakket løk og surr videre til løken har fått en fin brunfarge. Dryss over hvetemel for å jevne lapskausen.
-
Trinn 2
Hell på vann eller buljong til det dekker kjøttet. Kok opp og la det trekke i ca 1 time.
-
Trinn 3
Kutt gulrøtter, sellerirot og poteter i terninger. Skjær purreløk i skiver. Ha grønnsakene i gryten og kok til de er møre. Server lapskausen med flatbrød og smør.
Topp gjerne med finhakket persille.
Prøv også