Biff med kremet spinatsaus
Grønn luksus! Er du glad i en god biffmiddag, men ønsker litt variasjon? Da er saken biff – med en fantastisk, kremet spinatsaus.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok potetene. Hakk hvitløk og halvparten av løken og fres det blankt i litt smør.
-
Trinn 2
Ha i fløten og kok den inn til den begynner å tykne.
-
Trinn 3
Tilsett vasket spinat og kok opp. Kjør sausen i blender eller stavmikser og smak til med salt, pepper og kajennepepper.
-
Trinn 4
Krydre biffene godt med salt og pepper og stek dem i smør på høy varme, 2-3 minutter på hver side.
-
Trinn 5
Skjær resten av løken i skiver og del de kokte potetene i båter. Vend inn noen spiseskjeer olivenolje og litt salt og pepper. Brun det i pannen sammen med aspargesbønnene. Smak evt. til med mer salt og pepper. Server biffene med poteter, grønnsaker og spinatsaus.