Hopp til innhold

Tynnskåret oksekjøtt i rød curry

4.7 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
4 ingredienser
2 676 planlagt
Tynnskåret oksekjøtt i rød curry

Prøv denne nye varianten av oksekjøtt med spicy woksaus!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tynnskåret oksekjøtt i red curry

1 pose
Wok mix
1 pose
Red Curry woksaus
3 dl
Middagsris
1 pk
Tynne skiver av oksekjøtt

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Varm olje i en stekepanne og fres kjøttet raskt i to omganger og ha det over i en bolle.

Trinn 3

Stek grønnsakene i stekepannen, ha kjøttet tilbake i panne og vend inn Red curry woksaus.

Trinn 4

Varm opp og server med ris.