Tortilla med biff og salsa ranchera

En knallgod tortilla-variant med biffkjøtt. Tar litt tid å lage, men resultatet blir desto bedre. Provecho!
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Salsa Ranchera: Varm opp en tørr stekepanne og legg i skrelte løk delt i to (bruk 2/3 av løken), hele skrelte hvitløksfedd (bruk 2/6 av hvitløken) og hel chili. La det steke til alt er lett brent.
Trinn 2
Brun kjøttet, 1/3 av løken i skiver og knuste hvitløksfedd (bruk 3/6 av hvitløken) i olivenolje. Dekk med vann og kok opp. Skru ned varmen og la det trekke under lokk i 1,5 – 2 timer. Ta ut kjøttet og la det hvile. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med tørket oregano, salt og pepper.
Trinn 3
Ta dem ut og legg i hele tomater. Stek til skallet sprekker. kjør alt til en grov salsa. Smak til med salt, limejuice og litt olje.
Trinn 4
Guacamole: Avokado moses med gaffel og smakes til med finhakket hvitløk (bruk 1/6 av hvitløken), salt, kajennepepper og limesaft.
Trinn 5
Varm tortillas i en tørr stekepanne og legg på salsa ranchera, guacamole, kjøtt og snittet isbergsalat.