Tortilla med biff og salsa ranchera | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Tortilla med biff og salsa ranchera

Ingen vurderinger
Tidsbruk 120 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
12 ingredienser
218 planlagt
Tortilla med biff og salsa ranchera

En knallgod tortilla-variant med biffkjøtt. Tar litt tid å lage, men resultatet blir desto bedre. Provecho!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 pk
Mørbrad storfe ca 200 g Nordfjord
1 stk
Avokado
1 pose
Tortillas 6 stk REMA 1000
1 stk
Grønn chili
1 stk
Lime
4 stk
Tomat
3 stk
Løk
0.5 stk
Isbergsalat
6 fedd
Hvitløk
1 ts
Oregano, tørket
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Salsa Ranchera: Varm opp en tørr stekepanne og legg i skrelte løk delt i to (bruk 2/3 av løken), hele skrelte hvitløksfedd (bruk 2/6 av hvitløken) og hel chili. La det steke til alt er lett brent.

Trinn 2

Brun kjøttet, 1/3 av løken i skiver og knuste hvitløksfedd (bruk 3/6 av hvitløken) i olivenolje. Dekk med vann og kok opp. Skru ned varmen og la det trekke under lokk i 1,5 – 2 timer. Ta ut kjøttet og la det hvile. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med tørket oregano, salt og pepper.

Trinn 3

Ta dem ut og legg i hele tomater. Stek til skallet sprekker. kjør alt til en grov salsa. Smak til med salt, limejuice og litt olje.

Trinn 4

Guacamole: Avokado moses med gaffel og smakes til med finhakket hvitløk (bruk 1/6 av hvitløken), salt, kajennepepper og limesaft.

Trinn 5

Varm tortillas i en tørr stekepanne og legg på salsa ranchera, guacamole, kjøtt og snittet isbergsalat.