Hopp til innhold

Teriyakibiff med salat og yoghurt

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
15 ingredienser
182 planlagt
Teriyakibiff med salat og yoghurt

På karritur til Japan. Teriyaki er en teknikk hvor råvaren, fisk eller kjøtt, er stekt eller grillet i soyasaus. Denne biffretten med frisk karriyoghurt blir garantert en gjenganger på middagsbordet.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Rødløk
1 stk
Lime
1 potte
Koriander
1 pk
Hjertesalat
1 ss
Ingefær
400 gr
Mørbradbiff ca 200 g Nordfjord
1 stk
Appelsin
2 dl
Yoghurt naturell Tine
500 gr
Poteter
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 ts
Karri
1 ts
Kajennepepper
1 ss
Akasie honning
1 ts
Maizena Majsstivelse
1 dl
Soyasaus Kikkoman

Slik gjør du

Trinn 1

Jevn sausen med maizena utrørt i litt kaldt vann. Vend mørbradskivene i sausen.

Trinn 2

Kok potetene. Skjær mørbradbiffene på skrå i tynne skiver. Kok opp soyasaus, appelsinsaft, ingefær og honning.

Trinn 3

Ha yoghurt i en bolle og smak til med karri, salt, kajennepepper og lime.

Trinn 4

Skjær de kokte potetene i biter, riv salaten, skjær rødløken i smale båter og grovhakk koriander. Bland sammen.

Trinn 5

Stek kjøttet raskt i solsikkeolje på høy varme på begge sider og hell resten av sausen over. Server kjøttet på salaten og topp med karridressingen.