Teriyakibiff med salat og yoghurt

På karritur til Japan. Teriyaki er en teknikk hvor råvaren, fisk eller kjøtt, er stekt eller grillet i soyasaus. Denne biffretten med frisk karriyoghurt blir garantert en gjenganger på middagsbordet.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Jevn sausen med maizena utrørt i litt kaldt vann. Vend mørbradskivene i sausen.
-
Trinn 2
Kok potetene. Skjær mørbradbiffene på skrå i tynne skiver. Kok opp soyasaus, appelsinsaft, ingefær og honning.
-
Trinn 3
Ha yoghurt i en bolle og smak til med karri, salt, kajennepepper og lime.
-
Trinn 4
Skjær de kokte potetene i biter, riv salaten, skjær rødløken i smale båter og grovhakk koriander. Bland sammen.
-
Trinn 5
Stek kjøttet raskt i solsikkeolje på høy varme på begge sider og hell resten av sausen over. Server kjøttet på salaten og topp med karridressingen.