«Pulled» oksebog med barbecuesaus
Pulled pork har i løpet av kort tid blitt en populær rett, så hvorfor ikke gjøre noe lignende med storfekjøtt?
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Ta bogsteken ut av plastpakningen og varm den opp sammen med kraften, ca. 5 minutter. Ta opp kjøttet og riv det fra hverandre med to gafler.
-
Trinn 2
Reduser kraften til halvparten og tilsett resten av ingrediensene til barbecuesausen. Kok opp under omrøring og smak til. Bland kjøttet godt inn i barbecuesausen.
-
Trinn 3
Bland rømme, majones og dijonsennep. Smak til med salt og bland det med råkostblandingen.
-
Trinn 4
Legg kjøtt og råkost i potetlomper og rull sammen. Varm gjerne potetlompene i en tørr stekepanne først.
Server gjerne denne retten med flere små skåler med annet tilbehør. For eksempel sylteagurk, rødløk og ekstra barbecuesaus.