«Pulled» oksebog med barbecuesaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff «Pulled» oksebog med barbecuesaus

«Pulled» oksebog med barbecuesaus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
16 planlagt
«Pulled» oksebog med barbecuesaus

Pulled pork har i løpet av kort tid blitt en populær rett, så hvorfor ikke gjøre noe lignende med storfekjøtt?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Oksebog

1 pk
Ferdigkokt bogstek av storfe

Barbecuesaus

1 ss
Soyasaus
1 ts
Paprikapulver
0.5 ts
Kajennepepper
2 ss
Ketchup
1 ss
Honning

Dressing

1 dl
Lettrømme
1 ss
Majones
1 ss
Dijonsennep
1 pose
Råkost med purre, Bama
1 klype
Salt

Potetlomper

1 pk
Potetlomper

Slik gjør du

Trinn 1

Ta bogsteken ut av plastpakningen og varm den opp sammen med kraften, ca. 5 minutter. Ta opp kjøttet og riv det fra hverandre med to gafler.

Trinn 2

Reduser kraften til halvparten og tilsett resten av ingrediensene til barbecuesausen. Kok opp under omrøring og smak til. Bland kjøttet godt inn i barbecuesausen.

Trinn 3

Bland rømme, majones og dijonsennep. Smak til med salt og bland det med råkostblandingen.

Trinn 4

Legg kjøtt og råkost i potetlomper og rull sammen. Varm gjerne potetlompene i en tørr stekepanne først.

Server gjerne denne retten med flere små skåler med annet tilbehør. For eksempel sylteagurk, rødløk og ekstra barbecuesaus.