Hopp til innhold

«Pulled» oksebog med barbecuesaus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
16 planlagt
«Pulled» oksebog med barbecuesaus

Pulled pork har i løpet av kort tid blitt en populær rett, så hvorfor ikke gjøre noe lignende med storfekjøtt?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Oksebog

1 pk
Ferdigkokt bogstek av storfe

Barbecuesaus

1 ss
Soyasaus
1 ts
Paprikapulver
0.5 ts
Kajennepepper
2 ss
Ketchup
1 ss
Honning

Dressing

1 dl
Lettrømme
1 ss
Majones
1 ss
Dijonsennep
1 pose
Råkost med purre, Bama
1 klype
Salt

Potetlomper

1 pk
Potetlomper

Slik gjør du

Trinn 1

Ta bogsteken ut av plastpakningen og varm den opp sammen med kraften, ca. 5 minutter. Ta opp kjøttet og riv det fra hverandre med to gafler.

Trinn 2

Reduser kraften til halvparten og tilsett resten av ingrediensene til barbecuesausen. Kok opp under omrøring og smak til. Bland kjøttet godt inn i barbecuesausen.

Trinn 3

Bland rømme, majones og dijonsennep. Smak til med salt og bland det med råkostblandingen.

Trinn 4

Legg kjøtt og råkost i potetlomper og rull sammen. Varm gjerne potetlompene i en tørr stekepanne først.

Server gjerne denne retten med flere små skåler med annet tilbehør. For eksempel sylteagurk, rødløk og ekstra barbecuesaus.