«Pulled» oksebog med barbecuesaus | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff «Pulled» oksebog med barbecuesaus

«Pulled» oksebog med barbecuesaus

Ingen vurderinger
«Pulled» oksebog med barbecuesaus

Pulled pork har i løpet av kort tid blitt en populær rett, så hvorfor ikke gjøre noe lignende med storfekjøtt?

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Oksebog

1 pk
Ferdigkokt bogstek av storfe

Barbecuesaus

1 ss
Soyasaus
1 ts
Paprikapulver
0.5 ts
Kajennepepper
2 ss
Ketchup
1 ss
Honning

Dressing

1 dl
Lettrømme
1 ss
Majones
1 ss
Dijonsennep
1 pose
Råkost med purre, Bama
1 klype
Salt

Potetlomper

1 pk
Potetlomper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ta bogsteken ut av plastpakningen og varm den opp sammen med kraften, ca. 5 minutter. Ta opp kjøttet og riv det fra hverandre med to gafler.

  2. Trinn 2

    Reduser kraften til halvparten og tilsett resten av ingrediensene til barbecuesausen. Kok opp under omrøring og smak til. Bland kjøttet godt inn i barbecuesausen.

  3. Trinn 3

    Bland rømme, majones og dijonsennep. Smak til med salt og bland det med råkostblandingen.

  4. Trinn 4

    Legg kjøtt og råkost i potetlomper og rull sammen. Varm gjerne potetlompene i en tørr stekepanne først.

Server gjerne denne retten med flere små skåler med annet tilbehør. For eksempel sylteagurk, rødløk og ekstra barbecuesaus.