Pulled beef i potetlefse

Denne forfriskende crossover-retten forener norske potetlefser, pulled oksehøyrygg og asiatiske smaker.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
-
Trinn 1
Del høyryggen i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Kryddre med salt og pepper og legg kjøttet i en liten ildfast form. Ha i nøytral olje og 3 knuste hvitløksfedd. Bak høyryggen i ovn på 150 grader i ca 4 timer.
-
Trinn 2
Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt og pepper. Kok opp rødløk, eddik, sukker og sesamolje til en salsa.
-
Trinn 3
Bland sammen nøtter purreløk og koriander. Legg kjøtt, løk-salsa , purreløk, koriander og nøtter i lefsen. Topp med hoisinsaus.
Prøv også