Hopp til innhold

Pulled beef i potetlefse

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
13 ingredienser
129 planlagt
Pulled beef i potetlefse

Denne forfriskende crossover-retten forener norske potetlefser, pulled oksehøyrygg og asiatiske smaker.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Potetlefser

8 stk
Potetlefser

Bogstek

600 gr
Bogstek av storfe
3 fedd
Hvitløk
2 klype
Salt
2 klype
Pepper

Fyll

4 ss
Hakkede peanøtter
4 ss
Hakket koriander
0.3 stk
Finsnittet purre

Salsa

1 stk
Finkuttet rødløk
2 ss
Hvitvinseddik
2 ss
Sukker
1 ts
Sesamolje

Topp med

4 ss
Hoisinsaus

Slik gjør du

Trinn 1

Del høyryggen i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Kryddre med salt og pepper og legg kjøttet i en liten ildfast form. Ha i nøytral olje og 3 knuste hvitløksfedd. Bak høyryggen i ovn på 150 grader i ca 4 timer.

Trinn 2

Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt og pepper. Kok opp rødløk, eddik, sukker og sesamolje til en salsa.

Trinn 3

Bland sammen nøtter purreløk og koriander. Legg kjøtt, løk-salsa , purreløk, koriander og nøtter i lefsen. Topp med hoisinsaus.