Okseragu med tagliatelle
Elle melle. Her er tagliatelle det klare førstevalget fra pastamangfoldet – akkurat passe bred til at alle de gode smakene får feste.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær kjøttet i terninger og brun det godt i olje i en stor kasserolle. Tilsett finhakket hvitløk og løk, paprika og gulrot i terninger. Stek videre noen minutter.
-
Trinn 2
Ha i tomatpuré, bland det godt inn og tilsett buljong.
-
Trinn 3
Kok opp og la det hele småkoke i minst 60 minutter. Rør av og til. Smak til med oregano, salt og kajennepepper. Mens raguen koker, tilbered tagliatelle som anvist på pakken. Bland okseraguen med den nykokte tagliatellen og server straks.
Server gjerne med revet parmesan og frisk persille. Kok dobbelt så mye og frys inn i porsjoner. Ideell til sultne unger etter skoletid!
Prøv også