Hopp til innhold

Okseragu med tagliatelle

3.4 i snitt
Tidsbruk 80 minutter
Vanskelighetsgrad Avansert ferdighetsnivå
11 ingredienser
63 planlagt
Okseragu med tagliatelle

Elle melle. Her er tagliatelle det klare førstevalget fra pastamangfoldet – akkurat passe bred til at alle de gode smakene får feste.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Løk
2 stk
Gulrot
500 gr
Tagliatelle Egg Barilla
1 pk
Grytekjøtt av storfe ca 600 g Nordfjord
1 stk
Rød paprika
2 ss
Tomatpuré REMA 1000
1 klype
Kajennepepper
1 klype
Oregano, tørket
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000
9 dl
Kjøttbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Skjær kjøttet i terninger og brun det godt i olje i en stor kasserolle. Tilsett finhakket hvitløk og løk, paprika og gulrot i terninger. Stek videre noen minutter.

Trinn 2

Ha i tomatpuré, bland det godt inn og tilsett buljong.

Trinn 3

Kok opp og la det hele småkoke i minst 60 minutter. Rør av og til. Smak til med oregano, salt og kajennepepper. Mens raguen koker, tilbered tagliatelle som anvist på pakken. Bland okseraguen med den nykokte tagliatellen og server straks.

Server gjerne med revet parmesan og frisk persille. Kok dobbelt så mye og frys inn i porsjoner. Ideell til sultne unger etter skoletid!