Mørbradbiff med aspargesbønner

Saftig suksess! Mørbrad er smaksrik, mager og mør biff, som av mange foretrekkes framfor både indre- og ytrefilet. Her serveres den med aspargesbønner blandet med ristede mandler.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Smak til med salt. Grovhakk mandlene og rist dem i en tørr panne.
Trinn 2
Dressing: Bland presset hvitløk, sennep, hvitvinseddik, og pepper og i en salatbolle. Visp godt mens du heller i olivenolje i en tynn stråle.
Trinn 3
Kok opp rikelig med lettsaltet vann, ha i aspargesbønnene og kok dem møre. Skyll raskt i iskaldt vann og bland inn dressingen. La det stå å trekke mens du steker biffene.
Trinn 4
Ha salt og pepper på kjøttet. Stek biffene i en varm panne med litt olivenolje, ca. 2 minutter på hver side. La kjøttet få hvile i noen minutter. Skjær biffene i skiver. Server med aspargesbønner og topp med ristede mandler og nykvernet pepper.