Indrefilet med bakt potet | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Indrefilet med bakt potet

Indrefilet med bakt potet

3.8 i snitt
Indrefilet med bakt potet

Pampas-biff med steak sauce, grillet asparges og bakt potet – sommerens beste grillmåltid!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Grillet asparges

1 bunt
Asparges
50 gr
Parmesan
1 ss
Extra virgin olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Bakt potet med bacon

4 stk
Bakepoteter
1 stk
Rømme
1 pk
Baconbiter
0.3 potte
Gressløk

Saus

1 boks
Steak sauce

Steak House Special

600 gr
Indrefilet

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Fremgangsmåte, Bakt potet med bacon: Vask potetene og tørk dem godt. Stikk flere hull i potetene med en gaffel, pensle dem med matolje, og ha på litt salt og pepper. Legg potetene på grillen på indirekte varme, ha på lokk og grill til potetene er møre (ca. 45-60 min.). For å spare tid kan du koke potetene før de skal grilles. Kok dem i lettsaltet vann til de begynner å bli møre, og la dem ligge på grillen i ca. 15 minutter. Du kan godt gi de ferdige potetene et par minutter over direkte varme for å få skinnet sprøtt og gi dem enda litt mer smak av grill! Skjær et snitt i toppen og klem slik at de åpner seg. Fyll med rømme, stekt bacon og finhakket gressløk.

  2. Trinn 2

    Fremgangsmåte, grille kjøttet: Temperer kjøttet. Dryss salt og pepper over biffene. Vent til grillen er skikkelig varm før du legger på biffene på direkte varme. Snu kjøttet når det har fått en fin grillfarge (ca. 2 minutter på hver side). Når begge sider har fått fin farge kan du la kjøttet ligge noen minutter på indirekte varme. La biffene hvile i 5 minutter før du skjærer dem opp. Store biffer bør hvile 10-12 minutter.

  3. Trinn 3

    Fremgangsmåte, grillet asparges: Skjær eller brekk av den nederste, trevlete delen av aspargesene og legg dem i en aluminiumsform. Ha på olje, presset sitron, salt og nykvernet pepper. Sett formen på direkte varme og grill på begge sider til de får fin grillfarge. Sett formen på indirekte varme og ta ned lokket. Grill videre i 3-4 minutter til aspargesen er mør. Press over litt mer sitron og topp med revet eller høvlet parmesan ved servering.