Salat med entrecôte og grov hummus
En spicy mix av matimpulser fra fjerne himmelstrøk – indiske karri møter Midt-Østens hummus, en tradisjonsrik kikert-dip som smaker utmerket til salaten.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Pensle kjøttet med olje og ha på karri, salt og kajennepepper. Stek eller grill entrecôten i ca. 2-3 minutter på hver side. La det hvile. Kok ris.
-
Trinn 2
Hummus: Skyll og sil av kikerter i et dørslag. Kjør til en fin puré med yoghurt, hvitløk, salt og kajennepepper.
-
Trinn 3
Del agurk og tomat i terninger og bland med vasket spinat.
-
Trinn 4
Skjær kjøttet i skiver. Anrett spinatsalaten på tallerkner, ha hummus over og kjøttskivene på toppen. Server kokt ris til.
Sever med nanbrød eller grillet focaccia