Hopp til innhold

Salat med entrecôte og grov hummus

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
160 planlagt
Salat med entrecôte og grov hummus

En spicy mix av matimpulser fra fjerne himmelstrøk – indiske karri møter Midt-Østens hummus, en tradisjonsrik kikert-dip som smaker utmerket til salaten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Kikerter økologiske
0.5 stk
Agurk
2 stk
Tomat
2 dl
Matyoghurt Tine
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 pose
Spinat, vasket og klar Bama
3 pk
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 klype
Kajennepepper
1 ts
Karri
2 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Pensle kjøttet med olje og ha på karri, salt og kajennepepper. Stek eller grill entrecôten i ca. 2-3 minutter på hver side. La det hvile. Kok ris.

Trinn 2

Hummus: Skyll og sil av kikerter i et dørslag. Kjør til en fin puré med yoghurt, hvitløk, salt og kajennepepper.

Trinn 3

Del agurk og tomat i terninger og bland med vasket spinat.

Trinn 4

Skjær kjøttet i skiver. Anrett spinatsalaten på tallerkner, ha hummus over og kjøttskivene på toppen. Server kokt ris til.

Sever med nanbrød eller grillet focaccia