Entrecôte med bakt papirka | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Entrecote Entrecôte med bakt papirka

Entrecôte med bakt papirka

4.5 i snitt
Entrecôte med bakt papirka

Om du ikke har smakt pampas-biff, har du en fantastisk matopplevelse i vente – entrecôten i denne oppskriften er blant verdens møreste og gjør grillmiddagen til en fest!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Gul paprika
1 pk
Entrecôte av storfe ca 860 g Pampas - NB! Sesongvare
1 stk
Rød paprika
1 stk
Sitron
1 stk
Løk
2 fedd
Hvitløk
7 ss
Olivenolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 225°C. Del paprika og løk i store biter og bland med halvparten av olivenolje. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  2. Trinn 2

    Legg alt på bakepapir i en langpanne eller form og stek i ca 15 -20 minutter.

  3. Trinn 3

    Skjær kjøttet i skiver og gni dem inn med knust hvitløk, salt, pepper og resten av olivenoljen. Grill kjøttet raskt på begge sider og la det hvile i 5 minutter før servering. Hvis du ikke har grill kan du steke biffene i en varm panne med litt olje i ca. 4 minutter på hver side. Husk ? la kjøttet hvile før servering.

Her smaker det godt med aioli til.