Entrecôte med bakt papirka
Om du ikke har smakt pampas-biff, har du en fantastisk matopplevelse i vente – entrecôten i denne oppskriften er blant verdens møreste og gjør grillmiddagen til en fest!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 225°C. Del paprika og løk i store biter og bland med halvparten av olivenolje. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.
-
Trinn 2
Legg alt på bakepapir i en langpanne eller form og stek i ca 15 -20 minutter.
-
Trinn 3
Skjær kjøttet i skiver og gni dem inn med knust hvitløk, salt, pepper og resten av olivenoljen. Grill kjøttet raskt på begge sider og la det hvile i 5 minutter før servering. Hvis du ikke har grill kan du steke biffene i en varm panne med litt olje i ca. 4 minutter på hver side. Husk ? la kjøttet hvile før servering.
Her smaker det godt med aioli til.