Hopp til innhold

Entrecôte med asiatisk salsa

Ingen vurderinger
Tidsbruk 45 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
58 planlagt
Entrecôte med asiatisk salsa

Herlig asiatisk salsabiff! Som skreddersydd for søndagen. Ordet entrecôte er sammensatt av franske entre og côte, og forteller hvor dette smaksrike kjøttstykket hentes fra – mellom ribbena.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 bunt
Vårløk
1 stk
Grønn chili
1 potte
Koriander
1 stk
Lime
1 pk
Aspargesbønner 150 g
200 gr
Champignon
3 dl
Middagsris REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Sesamolje
4 ss
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i 1/4 av oljen. Ca. 3 minutter på hver side. Legg salsaen på toppen av biffen når den er ferdig stekt. Del aspargesbønner i to og champignon i båter. Stek i resten av solsikkeoljen sammen med finhakket hvitløk, salt og pepper. Server entrecôten med aspargesbønner, champignon og kokt ris.

Trinn 2

Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk vårløk, chili og koriander. Bland alt og smak til med lime, sesamolje og salt.

Dryss gjerne litt sesamfrø over tilslutt.