Entrecôte med asiatisk salsa
Herlig asiatisk salsabiff! Som skreddersydd for søndagen. Ordet entrecôte er sammensatt av franske entre og côte, og forteller hvor dette smaksrike kjøttstykket hentes fra - mellom ribbena.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk vårløk, chili og koriander. Bland alt og smak til med lime, sesamolje og salt.
-
Trinn 2
Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i 1/4 av oljen. Ca. 3 minutter på hver side. Legg salsaen på toppen av biffen når den er ferdig stekt.
-
Trinn 3
Del aspargesbønner i to og champignon i båter. Stek i resten av solsikkeoljen sammen med finhakket hvitløk, salt og pepper. Server entrecôten med aspargesbønner, champignon og kokt ris.
Dryss gjerne litt sesamfrø over tilslutt.