Entrecôte med asiatisk salsa | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Entrecote Entrecôte med asiatisk salsa

Entrecôte med asiatisk salsa

5.0 i snitt
Entrecôte med asiatisk salsa
Herlig asiatisk salsabiff! Som skreddersydd for søndagen. Ordet entrecôte er sammensatt av franske entre og côte, og forteller hvor dette smaksrike kjøttstykket hentes fra - mellom ribbena.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

600 gr
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
1 bunt
Vårløk
1 stk
Grønn chili
1 potte
Koriander
1 stk
Lime
1 pk
Aspargesbønner 150 g
200 gr
Champignon
3 dl
Middagsris REMA 1000
2 fedd
Hvitløk
1 ss
Sesamolje
4 ss
Solsikkeolje REMA 1000

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris etter anvisning på pakken. Finhakk vårløk, chili og koriander. Bland alt og smak til med lime, sesamolje og salt.

  2. Trinn 2

    Krydre kjøttet med salt og pepper og stek i 1/4 av oljen. Ca. 3 minutter på hver side. Legg salsaen på toppen av biffen når den er ferdig stekt.

  3. Trinn 3

    Del aspargesbønner i to og champignon i båter. Stek i resten av solsikkeoljen sammen med finhakket hvitløk, salt og pepper. Server entrecôten med aspargesbønner, champignon og kokt ris.

Dryss gjerne litt sesamfrø over tilslutt.