Biffsalat thai-style | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Entrecote Biffsalat thai-style

Biffsalat thai-style

3.3 i snitt
Biffsalat thai-style

Biffen mister ikke piffen selv om du lar salaten spille førstefiolin. I denne Thairetten topper kjøttet en grønn fristelse med masse smak.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 pose
Babyspinat 65 g
2 pk
Entrecôte ca 200 g Nordfjord
2 stk
Tomat
1 ss
Ingefær
2 stk
Vårløk
1 stk
Agurk
1 stk
Rød chili
1 stk
Lime
1 ss
Smør
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Brunt sukker
1 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne, ha i smør og litt olje og fres kjøttet til det har fått fin farge. Skru ned varmen og stek videre 3-4 minutter på hver side. La kjøttet hvile mens du lager dressingen.

  2. Trinn 2

    Til dressingen blander du finhakket ingefær, chili, hvitløk, soyasaus, sukker og lime.

  3. Trinn 3

    Skjær agurk, vårløk og tomat i skiver.

  4. Trinn 4

    Bland babyspinaten og grønnsakene, anrett på tallerkener, ha kjøttet på toppen og dressingen over.

Dryss gjerne ristede sesamfrø på toppen.