Burger med pepperstekt oksefilet
Denne burgeren passer godt til både hverdag og helg – unn deg litt luksus!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Chilimajones: Bland alt og ha på hamburgerbrødene.
-
Trinn 2
Syltet rødløk: Rens rødløken og del i båter som skilles fra hverandre. Ha løken i en kjele, tilsett sitronsaft, sukker og salt. Sett på lokk og kok opp. Kok forsiktig i 5 minutter og legg den varm i hamburgeren.
-
Trinn 3
Varm hamburgerbrødene i ovnen ved 200 grader varmluft i 3 minutter. Krydre biffene med salt og grovmalt sort pepper og bank dem litt flatere, til ca 2 cm. Stek biffene i varm panne med solsikkeolje i 2 minutter på hver side. Smør chilimajones på brødene og ha på tomatskiver, syltet rødløk og stekte biffer. Server gjerne med pommes frites til med ekstra chilimajones.