Burger med pepperstekt oksefilet | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Burger med pepperstekt oksefilet

Burger med pepperstekt oksefilet

5.0 i snitt
Burger med pepperstekt oksefilet

Denne burgeren passer godt til både hverdag og helg – unn deg litt luksus!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Chilimajones

1 dl
Majones
0.5 dl
Rømme eller crème fraîche
1 ss
Hakket rød chili
2 ts
Limesaft
2 ts
Tabasco

Syltet rødløk

300 gr
Rødløk
0.5 dl
Sitronsaft
0.5 dl
Sukker
0.5 ts
Salt

Burger

4 stk
Hamburgerbrød
2 stk
Tomater
600 gr
Biff av indrefilet eller ytrfilet okse
1 ss
Sort pepper, grovmalt
2 ss
Solsikkeolje
1 ts
Salt

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Chilimajones: Bland alt og ha på hamburgerbrødene.

  2. Trinn 2

    Syltet rødløk: Rens rødløken og del i båter som skilles fra hverandre. Ha løken i en kjele, tilsett sitronsaft, sukker og salt. Sett på lokk og kok opp. Kok forsiktig i 5 minutter og legg den varm i hamburgeren.

  3. Trinn 3

    Varm hamburgerbrødene i ovnen ved 200 grader varmluft i 3 minutter. Krydre biffene med salt og grovmalt sort pepper og bank dem litt flatere, til ca 2 cm. Stek biffene i varm panne med solsikkeolje i 2 minutter på hver side. Smør chilimajones på brødene og ha på tomatskiver, syltet rødløk og stekte biffer. Server gjerne med pommes frites til med ekstra chilimajones.