Big beef burger med tilbehør | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Biff Big beef burger med tilbehør

Big beef burger med tilbehør

4.1 i snitt
Big beef burger med tilbehør

En ekstra saftig burger med smaksrikt tilbehør.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Burger

2 pk
Big beef burger

Hamburgerbrød

1 pose
Gourmet hamburgerbrød

Garnityr

1 pose
Baby leaf mix
1 pk
Authentic cheddar burger cheese

Burger-salsa

2 stk
Tomater
1 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Sylteagurker
0.5 stk
Rød chili
1 ss
Persille
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Dijonnaise

1 stk
Eggeplomme
2 ss
Dijonsennep
0.5 stk
Sitron, evt. lime
2 ts
Hvitvinseddik
1 klype
Salt
2 dl
Solsikkeolje
1 klype
Pepper

Tomataioli

1 stk
Eggeplomme
2 fedd
Hvitløk
0.5 stk
Hakket rød chili
0.5 stk
Sitron, evt. lime
2 dl
Solsikkeolje
2 ts
Hvitvinseddik
1 klype
Pepper
1 klype
Salt
2 ss
Heinz ketchup

Poteter

1 pk
Potetbåter, grillkrydrede

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Sett ovnen på 225 C. Start med å lage dijonnaise og tomataioli: Visp sammen eggeplomme og hvitvinseddik i en skål. Visp deretter inn oljen, først bare et par dråper, så resten i en tynn stråle mens du visper kraftig. Tilsett ønsket smakstilsetning (dijonsennep i dijonnaise, og hvitløk, ketchup og chili i tomataioli) og smak til med salt, nykvernet sort pepper og evt. litt presset sitron eller lime. Hvis majonesen blir for tykk, kan du vispe inn litt vann til slutt.

  2. Trinn 2

    Burgersalsa: Hakk alle ingrediensene og smak til med litt salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Ha potetbåtene i en langpanne og stek dem gylne og sprø, ca. 15 minutter.

  4. Trinn 4

    Stek i mellomtiden hamburgerne i stekepannen på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg en skive ost på hver hamburger litt før de er ferdigstekte.

  5. Trinn 5

    Hamburgerbrødene stekes raskt på snittflatene i varm, tørr stekepanne. Evt. kan de varmes et par minutter i stekeovnen.

  6. Trinn 6

    Montering av hamburger: Start med et lag tomataioli på hamburgerbrødbunnen. Legg på salat, hamburger med ost, burger-salsa og dijonnaise. Avslutt med hamburgerbrødtoppen. Server med ovnstekte potetbåter.