Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Biff med soppcanneloni

Tidsbruk 50 minutter
9 ingredienser
456 planlagt
Biff med soppcanneloni
Klikk og dra
til kalenderen
Full rulle med flate plater! Canneloni er en rørformet pastavariant med ulike sauser eller annet godt fyll - som her, med sopp og løk. Om du ikke lager pastaplatene selv, er lasagneplater et utmerket alternativ.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Entrecôte
1 pakke
Lasagneplater
200 g
Champignon
1 stk
Løk
2 dl
Matfløte
1 pose
Bladspinat
200 g
Hvitost
3 fedd
Hvitløk
3 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C Kok lasagneplatene i lettsaltet vann med litt olje til de blir myke. Legg de over i kaldt vann.

Trinn 2

Trinn 2

Fyll: Del sopp, løk og hvitløk i skiver og brun det i litt olje. Ha i matfløte og kok til det begynner å tykne.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn vasket spinat og smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Ta ut og tørk lasagnaplatene lett. Fordel fyllet på enden av hver av de 8 lasagneplatene og rull sammen til canneloni.

Trinn 5

Trinn 5

Legg dem i en smurt ildfast form og dryss over revet ost. Bak i forvarmet ovn til de er gylne. Brun biffene raskt på begge sider, la den få hvile litt før servering. Legg biffene på tallerkner og server med canneloni og stekesjy.

Serveringsforslag

Server med en frisk tomatsalat. Ha et par spiseskjeer balsamicoeddik i stekesjyen før servering.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender