Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Biff med soppcanneloni

Oppskrift på Biff med soppcanneloni

Full rulle med flate plater! Canneloni er en rørformet pastavariant med ulike sauser eller annet godt fyll - som her, med sopp og løk. Om du ikke lager pastaplatene selv, er lasagneplater et utmerket alternativ.

Tidsbruk 50 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 454 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

600 g Entrecôte ca 200 g Nordfjord
8 stk Lasagneplater Barilla
200 g Champignon
1 stk Løk
2 dl Matfløte Tine
1 pose Bladspinat
200 g Hvitost REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

3 fedd Hvitløk
3 ss Smør

Del vår Biff med soppcanneloni oppskrift


Slik lager du Biff med soppcanneloni

Trinn 1

Trinn 1

Sett ovnen på 200°C Kok lasagneplatene i lettsaltet vann med litt olje til de blir myke. Legg de over i kaldt vann.

Trinn 2

Trinn 2

Fyll: Del sopp, løk og hvitløk i skiver og brun det i litt olje. Ha i matfløte og kok til det begynner å tykne.

Trinn 3

Trinn 3

Vend inn vasket spinat og smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Trinn 4

Ta ut og tørk lasagnaplatene lett. Fordel fyllet på enden av hver av de 8 lasagneplatene og rull sammen til canneloni.

Trinn 5

Trinn 5

Legg dem i en smurt ildfast form og dryss over revet ost. Bak i forvarmet ovn til de er gylne. Brun biffene raskt på begge sider, la den få hvile litt før servering. Legg biffene på tallerkner og server med canneloni og stekesjy.

Serveringsforslag

Server med en frisk tomatsalat. Ha et par spiseskjeer balsamicoeddik i stekesjyen før servering.


Dra ned i kalender