Biff med kremet spinatsaus

Tidsbruk 50 minutter
10 ingredienser
356 planlagt
Biff med kremet spinatsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Grønn luksus! Er du glad i en god biffmiddag, men ønsker litt variasjon? Da er saken biff – med en fantastisk, kremet spinatsaus.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Ytrefilet av storfe
1 stk
Løk
3 dl
Kremfløte
200 g
Bladspinat
150 g
Aspargesbønner
500 g
Poteter
2 ss
Smør
2 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Hakk hvitløk og halvparten av løken og fres det blankt i litt smør.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i fløten og kok den inn til den begynner å tykne.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett vasket spinat og kok opp. Kjør sausen i blender eller stavmikser og smak til med salt, pepper og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Krydre biffene godt med salt og pepper og stek dem i smør på høy varme, 2-3 minutter på hver side.

Trinn 5

Trinn 5

Skjær resten av løken i skiver og del de kokte potetene i båter. Vend inn noen spiseskjeer olivenolje og litt salt og pepper. Brun det i pannen sammen med aspargesbønnene. Smak evt. til med mer salt og pepper. Server biffene med poteter, grønnsaker og spinatsaus.