Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Biff med kremet spinatsaus
Fri for gluten

Oppskrift på Biff med kremet spinatsaus

Grønn luksus! Er du glad i en god biffmiddag, men ønsker litt variasjon? Da er saken biff – med en fantastisk, kremet spinatsaus.

Tidsbruk 50 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 323 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

3 pakke Ytrefilet av storfe
1 stk Løk
3 dl Kremfløte
200 g Bladspinat
150 g Aspargesbønner
500 g Poteter

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Smør
2 ss Olivenolje
2 fedd Hvitløk
1 ts Kajennepepper

Del vår Biff med kremet spinatsaus oppskrift


Slik lager du Biff med kremet spinatsaus

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Hakk hvitløk og halvparten av løken og fres det blankt i litt smør.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i fløten og kok den inn til den begynner å tykne.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett vasket spinat og kok opp. Kjør sausen i blender eller stavmikser og smak til med salt, pepper og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Krydre biffene godt med salt og pepper og stek dem i smør på høy varme, 2-3 minutter på hver side.

Trinn 5

Trinn 5

Skjær resten av løken i skiver og del de kokte potetene i båter. Vend inn noen spiseskjeer olivenolje og litt salt og pepper. Brun det i pannen sammen med aspargesbønnene. Smak evt. til med mer salt og pepper. Server biffene med poteter, grønnsaker og spinatsaus.


Dra ned i kalender