Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Biff med kremet spinatsaus

Tidsbruk 50 minutter
10 ingredienser
342 planlagt
Biff med kremet spinatsaus
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Grønn luksus! Er du glad i en god biffmiddag, men ønsker litt variasjon? Da er saken biff – med en fantastisk, kremet spinatsaus.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 pakke
Ytrefilet av storfe
1 stk
Løk
3 dl
Kremfløte
200 g
Bladspinat
150 g
Aspargesbønner
500 g
Poteter
2 ss
Smør
2 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk
1 ts
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Hakk hvitløk og halvparten av løken og fres det blankt i litt smør.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i fløten og kok den inn til den begynner å tykne.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett vasket spinat og kok opp. Kjør sausen i blender eller stavmikser og smak til med salt, pepper og kajennepepper.

Trinn 4

Trinn 4

Krydre biffene godt med salt og pepper og stek dem i smør på høy varme, 2-3 minutter på hver side.

Trinn 5

Trinn 5

Skjær resten av løken i skiver og del de kokte potetene i båter. Vend inn noen spiseskjeer olivenolje og litt salt og pepper. Brun det i pannen sammen med aspargesbønnene. Smak evt. til med mer salt og pepper. Server biffene med poteter, grønnsaker og spinatsaus.