Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Biff Fajitas

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
822 planlagt
Biff Fajitas
Legg oppskrift
i handlelapp
I TexMex-kjøkkenet brukes «fajita» på retter med grillet kjøtt av alle slag. Strimlet biffkjøtt er en saftig fajitas-favoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Mørbradbiff

400 g
Tynnskåret mørbradbiff
1 ss
Olivenolje
1 ts
Oregano, tørket
1 klype
Kajennepepper

Grønnsaker

2 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Grønn chili
1 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær løk, rød og grønn paprika, chili og hvitløksfedd i skiver. Varm en stor stekepanne og tilsett litt olje. Fres grønnsaker og hvitløk og la det surre i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bruk en kjøttbanker og bank kjøttet flatt. Krydre med oregano og kajennepepper. Stek kjøttet i en varm panne med litt olje til det er godt brunet. La det hvile et par minutter før det skjæres opp i strimler.

Trinn 3

Trinn 3

Server med tortillas varmet raskt i stekepannen til de er myke og varme.

Serveringsforslag

Server gjerne med Salsa Ranchera, rømme og guacamole.