Biff Fajitas

Tidsbruk 30 minutter
11 ingredienser
910 planlagt
Biff Fajitas
Legg oppskrift
i handlelapp
I TexMex-kjøkkenet brukes «fajita» på retter med grillet kjøtt av alle slag. Strimlet biffkjøtt er en saftig fajitas-favoritt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Mørbradbiff

400 g
Tynnskåret mørbradbiff
1 ss
Olivenolje
1 ts
Oregano, tørket
1 klype
Kajennepepper

Grønnsaker

2 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Grønn chili
1 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk

Tortillas

1 pose
Tortillas

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Skjær løk, rød og grønn paprika, chili og hvitløksfedd i skiver. Varm en stor stekepanne og tilsett litt olje. Fres grønnsaker og hvitløk og la det surre i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bruk en kjøttbanker og bank kjøttet flatt. Krydre med oregano og kajennepepper. Stek kjøttet i en varm panne med litt olje til det er godt brunet. La det hvile et par minutter før det skjæres opp i strimler.

Trinn 3

Trinn 3

Server med tortillas varmet raskt i stekepannen til de er myke og varme.

Serveringsforslag

Server gjerne med Salsa Ranchera, rømme og guacamole.