Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Biff Fajitas

Oppskrift på Biff Fajitas

I TexMex-kjøkkenet brukes «fajita» på retter med grillet kjøtt av alle slag. Strimlet biffkjøtt er en saftig fajitas-favoritt.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 784 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Grønnsaker

1 stk Grønn paprika
1 stk Rød paprika
2 stk Løk
1 ss Olivenolje
1 stk Grønn chili
2 fedd Hvitløk

Mørbradbiff

400 g Tynnskåret mørbradbiff
1 ss Olivenolje
1 klype Kajennepepper
1 ts Oregano, tørket

Tortillas

1 pose Tortillas

Del vår Biff Fajitas oppskrift


Slik lager du Biff Fajitas

Trinn 1

Trinn 1

Skjær løk, rød og grønn paprika, chili og hvitløksfedd i skiver. Varm en stor stekepanne og tilsett litt olje. Fres grønnsaker og hvitløk og la det surre i ca. 15 minutter.

Trinn 2

Trinn 2

Bruk en kjøttbanker og bank kjøttet flatt. Krydre med oregano og kajennepepper. Stek kjøttet i en varm panne med litt olje til det er godt brunet. La det hvile et par minutter før det skjæres opp i strimler.

Trinn 3

Trinn 3

Server med tortillas varmet raskt i stekepannen til de er myke og varme.

Serveringsforslag

Server gjerne med Salsa Ranchera, rømme og guacamole.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender