Biff Bulgogi | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold

Biff Bulgogi

3.6 i snitt
Biff Bulgogi
Bulgogi betyr mat tilberedt over åpen ild og er en av de mest kjente koreanske grillrettene. Det er på mange måter koreanernes egen taco der tortillaen er byttet ut med salatblader. Og akkurat som taco så kan du fylle bulgogien med det du liker aller best.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Biff Bulgogi

1 pk
Pampas Ytrefilet
2 pk
Hjertesalat
1 bunt
Reddik
1
Gochujang Sauce
1 pose
Blomkålris

Syltet løk

1 stk
Rødløk
1 stk
Lime
0.3 ts
Kvernet Pepper
0.3 ts
Salt
2 ss
Eplesidereddik
2 dl
Vann

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Grill ytrefilet
    Krydre kjøttet med salt og pepper eller en annen ønsket krydderblanding. Grill det på sterk varme for å få en fin grillfarge på begge sider. Flytt så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til kjøttet er ferdig. Kjernetemperatur 50-55 for lite stekt, 55-60 for medium, 65-70 for godt stekt

  2. Trinn 2

    Plukk av salatbladene, skyll og tørk dem godt. Vask og skjær reddik i tynne skiver.

  3. Trinn 3

    Kutt løken i tynne skiver. Ha løkskiver, pepper, salt, eddik og 1 ss lime i en liten bolle. Dekk så vidt med vann og la det stå i minimum en time.

  4. Trinn 4

    Legg tynne skiver grillet kjøtt i salatblader og topp med gochujangsaus, reddik, syltet løk og blomkålris.

Tips!

Du kan bruke grillet biff, kylling, fisk eller svin og toppe med din favorittsaus. Men husk: Masse grønnsaker!