Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Biff à la Lindström

Oppskrift på Biff à la Lindström

Vil du lage en ekstra saftig, litt annerledes burgermiddag? Da er Lindström helten. Han tok med seg denne nordiske favoritten fra St.Petersburg. Fantastiske biffburgere på luftig potetmos.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 7 ingredienser
Handlet 227 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 stk Kvernet deig av storfe 5%, 400 g Nordfjord
1 stk Egg Solvinge
3 ss Rødbeter REMA 1000
1 stk Løk
2 dl Lettmelk Tine
800 g Poteter

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Smør

Del vår Biff à la Lindström oppskrift


Slik lager du Biff à la Lindström

Trinn 1

Trinn 1

Potetstappe: Kok poteter i terninger uten salt og hell av vannet. Varm opp lettmelk og smør og hell over potetene og mos til stappe. Smak til med salt og pepper og rør til mosen blir luftig.

Trinn 2

Trinn 2

Bland karbonadedeig med egg, salt (1ts pr pk) og pepper og elt det seigt. Ha i vann (0,5 dl pr pk karbonadedeig) og rødbetlake (2ss pr pk karbonadedeig). Elt litt til.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett grovhakkede rødbeter og grovhakket løk. Bland godt.

Trinn 4

Trinn 4

Form farsen til små biffer, og stek dem i varm panne med litt smør. La biffene bli vakkert brune. Ikke gjennomstek dem helt - de skal være litt saftige i midten! Server biffene sammen med potetstappen.

Serveringsforslag

Tilsett kapers i farsen (2ss pr pk), det ville Lindström ha gjort. Grønn salat er godt tilbehør.


Dra ned i kalender