Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Betasuppe med pølser

Oppskrift på Betasuppe med pølser

Klassiker som biter! Kvess kniven og pass fingrene – som navnet tilsier må du dele en god del før du kan dele denne deilige, varme kjøttsuppen med resten av familien.

Tidsbruk 45 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 925 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Røkt kjøttpølse Gilde
400 g Kålrot
3 stk Gulrot
200 g Persillerot
1 stk Purreløk
500 g Poteter

Fra kjøkkenskapet ditt

1 klype Timian, tørket
12 dl Hønsebuljong

Del vår Betasuppe med pølser oppskrift


Slik lager du Betasuppe med pølser

Trinn 1

Trinn 1

Skrell og skjær poteter, gulrøtter, persillerot og kålrot i biter og legg det i en stor gryte med timian og buljong. Kok opp og la det småkoke til grønnsakene er nesten møre.

Trinn 2

Trinn 2

Ha i pølsebiter og purre i skiver og kok videre i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Serveres rykende varm!

Serveringsforslag

Olivenolje og revet parmesan smaker deilig til.


Dra ned i kalender