Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Bernaise

Tidsbruk 25 Minutter
9 Ingredienser
17 Planlagt
Bernaise
Klikk og dra
til kalenderen
Det er smaken av estragon som skiller bearnaise fra hollandaise. Klassisk tilbehør til biff.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

0,8 stk
Sjalottløk
0,4 dl
Hvitvinseddik
3 stk
Sorte pepperkorn
0,8 stk
Laurbærblad
3 stk
Eggeplommer
375 g
Klatret smør
1,5 ts
Sitronsaft
1,5 ss
Hakket estragon
0,4 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp eddik, pepper, laurbær og grovhakket sjalottløk.

Trinn 3

Trinn 3

Klarne smøret ved å varme det forsiktig opp. Smøret vil da skille seg og du bruker kun det gule laget av smøret.

Trinn 4

Trinn 4

Bland eggeplommene med reduksjonen og spe med det klarede smøret. Tilsett hakket estragon.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender