Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Bernaise

Oppskrift på Bernaise

Det er smaken av estragon som skiller bearnaise fra hollandaise. Klassisk tilbehør til biff.

Tidsbruk 25 minutter
Inneholder 9 ingredienser
Handlet 17 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Saus

0,4 dl Hvitvinseddik
3 stk Sorte pepperkorn
0,8 stk Sjalottløk
0,8 stk Laurbærblad
3 stk Eggeplommer
375 g Klatret smør
1,5 ts Sitronsaft
1,5 ss Hakket estragon
0,4 ts Salt

Del vår Bernaise oppskrift


Slik lager du Bernaise

Trinn 1

Trinn 1

Mise en place.

Trinn 2

Trinn 2

Kok opp eddik, pepper, laurbær og grovhakket sjalottløk.

Trinn 3

Trinn 3

Klarne smøret ved å varme det forsiktig opp. Smøret vil da skille seg og du bruker kun det gule laget av smøret.

Trinn 4

Trinn 4

Bland eggeplommene med reduksjonen og spe med det klarede smøret. Tilsett hakket estragon.


Dra ned i kalender