Belgfruktfrikassé

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
3 planlagt
Belgfruktfrikassé
Legg oppskrift
i handlelapp
Opplev farge- og smaksnyansene av tre ulike belgfrukter! Et visuelt og friskt tilbehør til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

8 voksne
0 barn

Ingredienser

200 g
Aspargesbønner
200 g
Sukkererter
2 stk
Sjalottløk
1 dl
Hakket frisk estragon
300 g
Erter, frosne
1 dl
Vann
2 ss
Smør
1 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Rens aspargesbønner og sukkererter for stilker og del i 2 cm store biter. Ha aspargesbønnene i en kjele med vann, smør, hakket sjalottløk og salt.

Trinn 2

Kok i 2 minutter med lokk. Tilsett sukkererter og frosne erter. Kok i 2 minutter til og vend inn frisk hakket estragon.