Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Belgfruktfrikassé

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
9 planlagt
Belgfruktfrikassé
Klikk og dra
til kalenderen
Opplev farge- og smaksnyansene av tre ulike belgfrukter! Et visuelt og friskt tilbehør til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

75 g
Aspargesbønner
75 g
Sukkererter
0,8 stk
Sjalottløk
112,5 g
Erter, frosne
0,4 dl
Hakket frisk estragon
0,4 dl
Vann
0,8 ss
Smør
0,4 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Rens aspargesbønner og sukkererter for stilker og del i 2 cm store biter. Ha aspargesbønnene i en kjele med vann, smør, hakket sjalottløk og salt.

Trinn 2

Kok i 2 minutter med lokk. Tilsett sukkererter og frosne erter. Kok i 2 minutter til og vend inn frisk hakket estragon.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender