Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Belgfruktfrikassé

Oppskrift på Belgfruktfrikassé

Opplev farge- og smaksnyansene av tre ulike belgfrukter! Et visuelt og friskt tilbehør til fisk og kjøtt.

Tidsbruk 15 minutter
Inneholder 8 ingredienser
Handlet 7 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Belgfruktfrikassé

0,8 stk Sjalottløk
75 g Sukkererter
75 g Aspargesbønner
112,5 g Erter, frosne
0,4 dl Hakket frisk estragon
0,8 ss Smør
0,4 ts Salt
0,4 dl Vann

Del vår Belgfruktfrikassé oppskrift


Slik lager du Belgfruktfrikassé

Trinn 1

Rens aspargesbønner og sukkererter for stilker og del i 2 cm store biter. Ha aspargesbønnene i en kjele med vann, smør, hakket sjalottløk og salt.

Trinn 2

Kok i 2 minutter med lokk. Tilsett sukkererter og frosne erter. Kok i 2 minutter til og vend inn frisk hakket estragon.



Passer godt til



Dra ned i kalender