Belgfruktfrikassé

Tidsbruk 15 minutter
8 ingredienser
9 planlagt
Belgfruktfrikassé
Legg oppskrift
i handlelapp
Opplev farge- og smaksnyansene av tre ulike belgfrukter! Et visuelt og friskt tilbehør til fisk og kjøtt.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

75 g
Aspargesbønner
75 g
Sukkererter
0,8 stk
Sjalottløk
112,5 g
Erter, frosne
0,4 dl
Hakket frisk estragon
0,4 dl
Vann
0,8 ss
Smør
0,4 ts
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Rens aspargesbønner og sukkererter for stilker og del i 2 cm store biter. Ha aspargesbønnene i en kjele med vann, smør, hakket sjalottløk og salt.

Trinn 2

Kok i 2 minutter med lokk. Tilsett sukkererter og frosne erter. Kok i 2 minutter til og vend inn frisk hakket estragon.