Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Beef Tortilla med Salsa Ranchera

Tidsbruk 120 minutter
12 ingredienser
129 planlagt
Beef Tortilla med Salsa Ranchera
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
En knallgod tortilla-variant med biffkjøtt. Tar litt tid å lage, men resultatet blir desto bedre. Provecho!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Mørbrad storfe ca 200 g Nordfjord
3 stk
Løk
1 stk
Grønn chili
4 stk
Tomat
1 stk
Lime
1 stk
Avokado
1 pose
Tortillas 6 stk REMA 1000
0,5 stk
Isbergsalat
6 fedd
Hvitløk
2 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Oregano, tørket
1 klype
Kajennepepper

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Brun kjøttet, 1/3 av løken i skiver og knuste hvitløksfedd (bruk 3/6 av hvitløken) i olivenolje. Dekk med vann og kok opp. Skru ned varmen og la det trekke under lokk i 1,5 - 2 timer. Ta ut kjøttet og la det hvile. Riv kjøttet fra hverandre med to gafler. Smak til med tørket oregano, salt og pepper.

Trinn 2

Trinn 2

Salsa Ranchera: Varm opp en tørr stekepanne og legg i skrelte løk delt i to (bruk 2/3 av løken), hele skrelte hvitløksfedd (bruk 2/6 av hvitløken) og hel chili. La det steke til alt er lett brent.

Trinn 3

Trinn 3

Ta dem ut og legg i hele tomater. Stek til skallet sprekker. kjør alt til en grov salsa. Smak til med salt, limejuice og litt olje.

Trinn 4

Trinn 4

Guacamole: Avokado moses med gaffel og smakes til med finhakket hvitløk (bruk 1/6 av hvitløken), salt, kajennepepper og limesaft.

Trinn 5

Trinn 5

Varm tortillas i en tørr stekepanne og legg på salsa ranchera, guacamole, kjøtt og snittet isbergsalat.