Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Beef Stir Fry
Fri for melk

Oppskrift på Beef Stir Fry

Den effektive woken har blitt brukt i asiatiske kjøkken siden middelalderen, og teknikken er essensiell når du lager Thai-retter. Bruker du Chef Puridas wok-tips, blir resultatet a-ròi - herlig godt!

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 469 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

1 pakke Biffstrimler ca 400 g Nordfjord
1 pakke Aspargesbønner 150 g
1 stk Rød paprika
1 stk Løk
1 stk Rød chili
4 dl Jasminris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

1 fedd Hvitløk
1 ts Sukker
1 ss Soyasaus Kikkoman
3 ss Solsikkeolje REMA 1000
2 ss Østerssaus
1 terning Hønsebuljong

Del vår Beef Stir Fry oppskrift


Slik lager du Beef Stir Fry

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann (1/2 dl per buljongterning). Hell østerssaus over kjøttet og mariner i 2-3 minutter. Del aspargesbønnene i to og kutt paprika, løk og chili i like store biter.

Trinn 2

Trinn 2

Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og tilsett solsikkeolje. Stek kjøttet sammen med finhakket hvitløk mens du rører. Smak til med soyasaus og sukker. Ha i grønnsakene og buljong. Smak til med litt pepper rett før servering. Server med kokt ris.


Dra ned i kalender