Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Beef Stir Fry

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
495 planlagt
Beef Stir Fry
Klikk og dra
til kalenderen
Fri for melk
Den effektive woken har blitt brukt i asiatiske kjøkken siden middelalderen, og teknikken er essensiell når du lager Thai-retter. Bruker du Chef Puridas wok-tips, blir resultatet a-ròi - herlig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Biffstrimler ca 400 g Nordfjord
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Sukker
1 ss
Soyasaus Kikkoman
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Østerssaus
1 terning
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann (1/2 dl per buljongterning). Hell østerssaus over kjøttet og mariner i 2-3 minutter. Del aspargesbønnene i to og kutt paprika, løk og chili i like store biter.

Trinn 2

Trinn 2

Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og tilsett solsikkeolje. Stek kjøttet sammen med finhakket hvitløk mens du rører. Smak til med soyasaus og sukker. Ha i grønnsakene og buljong. Smak til med litt pepper rett før servering. Server med kokt ris.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender