Beef Stir Fry

Tidsbruk 30 minutter
12 ingredienser
513 planlagt
Beef Stir Fry
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for melk
Den effektive woken har blitt brukt i asiatiske kjøkken siden middelalderen, og teknikken er essensiell når du lager Thai-retter. Bruker du Chef Puridas wok-tips, blir resultatet a-ròi - herlig godt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Biffstrimler ca 400 g Nordfjord
1 pakke
Aspargesbønner 150 g
1 stk
Rød paprika
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
4 dl
Jasminris REMA 1000
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Sukker
1 ss
Soyasaus Kikkoman
3 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Østerssaus
1 terning
Hønsebuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann (1/2 dl per buljongterning). Hell østerssaus over kjøttet og mariner i 2-3 minutter. Del aspargesbønnene i to og kutt paprika, løk og chili i like store biter.

Trinn 2

Trinn 2

Sett en wok eller dyp stekepanne på høy varme og tilsett solsikkeolje. Stek kjøttet sammen med finhakket hvitløk mens du rører. Smak til med soyasaus og sukker. Ha i grønnsakene og buljong. Smak til med litt pepper rett før servering. Server med kokt ris.