Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
Beef Pasanda

Oppskrift på Beef Pasanda

Stormogulens favoritt! Pasanda, som betyr "favoritten", ble opprinnelig laget til de arabiske herskerne på det indiske subkontinentet. Denne retten finnes i ulike variasjoner – vi bruker møre biter av storfekjøtt.

Tidsbruk 70 minutter
Inneholder 12 ingredienser
Handlet 208 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

2 pakke Ytrefilet av storfe ca 200 g Nordfjord
2 ts Ingefær
1 stk Rødløk
1 stk Tomat
4 dl Middagsris REMA 1000

Fra kjøkkenskapet ditt

2 ss Olivenolje REMA 1000
3 dl Hønsebuljong
2 fedd Hvitløk
2 ss Koriander malt
1 ss Spisskummen
1 ts Gurkemeie
1 ts Kajennepepper

Del vår Beef Pasanda oppskrift


Slik lager du Beef Pasanda

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken. Hvis du tilsetter gurkemeie får du en fin gulfarge. Bland koriander, spisskummen, gurkemeie, pepper, kajennepepper, finhakket rødløk og hvitløk og revet ingefær i en bolle. Sett til side.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær kjøttet i biter og brun det i en gryte med litt olivenolje. Rør inn krydderblandingen og la det frese i ca. 1 minutt sammen med kjøttet.

Trinn 3

Trinn 3

Tilsett finhakket tomat sammen med buljong og kok opp. La det småkoke under lokk i ca. 40 minutter. (Retten blir bedre jo lenger den koker!) Fjern lokket og la det småkoke i ytterligere 20 minutter til sausen begynner å tykne. Smak til med salt. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Server med raita og cashewnøtter og gjerne frisk koriander.


Dra ned i kalender