Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

Bearnaise

6 ingredienser
32 planlagt
Bearnaise
Legg oppskrift
i handlelapp
Kongen av sauser. Litt sennep i sausen gir en fin snert, samtidig som det gjør at sausen ikke skiller seg så lett.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

3 stk
Eggeplommer
1,5 ss
Estragoneddik
1,5 ts
Dijonsennep
1 ss
Finhakket frisk estragon
250 g
Smør
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Smelt smør i en liten gryte. Imens, pisk sammen eggeplommer, eddik og sennep i en stor bolle. Når væsken i smøret begynner å småkoke, rør i smøret i 1-2 minutter.

Trinn 2

Hell det smeltede smøret i eggeblandingen, litt etter litt, mens du stadig pisker. Smak til sausen med salt og frisk estragon.

Tips

Hvis du vil ha den tjukkere, ha sausen tilbake i gryta og varm opp litt til. Rør hele tiden, og pass veldig på at sausen ikke skiller seg. Fortsett å røre i 1 minutt etter at du har tatt sausen av varmen.