Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

BBQ svinespyd med fried rice

Tidsbruk 30 Minutter
11 Ingredienser
257 Planlagt
BBQ svinespyd med fried rice
Klikk og dra
til kalenderen
Festmat for familien! Om du vil bli en ekte helgehelt bruker du disse herlige, sweet chili-glaserte svinestrimlene som spydspiss.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

4 dl
Middagsris REMA 1000
3 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
4 stk
Pork BBQ skewer
1 stk
Purreløk
14 stk
Grillpinner
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rød chili
1 pose
Sukkererter 150 g
1 ss
Kapers Toro
1 potte
Koriander
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Fyr opp grillen eller finn fram stekepannen. Kok risen. Stek eller grill spydene.

Trinn 2

Trinn 2

Stek finhakket purre, paprika, chili og finstrimlede sukkererter raskt i olivenolje, tilsett kapers og kokt ris og bland. Smak til med salt og pepper. Dryss på grovhakket koriander. Server grillspydene med rissalaten.

Serveringsforslag

Guacamole smaker godt til.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender