Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
BBQ svinespyd med fried rice

Oppskrift på BBQ svinespyd med fried rice

Festmat for familien! Om du vil bli en ekte helgehelt bruker du disse herlige, sweet chili-glaserte svinestrimlene som spydspiss.

Tidsbruk 30 minutter
Inneholder 11 ingredienser
Handlet 281 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Ingredienser

4 dl Middagsris REMA 1000
3 ss Sweet Chilli Blue Dragon
4 stk Pork BBQ skewer
1 stk Purreløk
14 stk Grillpinner
1 stk Rød paprika
1 stk Rød chili
1 pose Sukkererter 150 g
1 ss Kapers Toro
1 potte Koriander

Fra kjøkkenskapet ditt

3 ss Olivenolje REMA 1000

Del vår BBQ svinespyd med fried rice oppskrift


Slik lager du BBQ svinespyd med fried rice

Trinn 1

Trinn 1

Fyr opp grillen eller finn fram stekepannen. Kok risen. Stek eller grill spydene.

Trinn 2

Trinn 2

Stek finhakket purre, paprika, chili og finstrimlede sukkererter raskt i olivenolje, tilsett kapers og kokt ris og bland. Smak til med salt og pepper. Dryss på grovhakket koriander. Server grillspydene med rissalaten.

Serveringsforslag

Guacamole smaker godt til.


Dra ned i kalender