Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

BBQ svin ytrefilet med frisk potetsalat

Tidsbruk 50 Minutter
10 Ingredienser
BBQ svin ytrefilet med frisk potetsalat
Klikk og dra
til kalenderen
Så enkelt kan det gjøres: Grill ytrefileten, skjær kokte poteter i tykke skiver, grill dem forsiktig og bland med eddik og olje.

Velg antall personer

2 Voksne
2 barn

Ingredienser

Svin ytrefilet

525 g
BBQ svin ytrefilet

Potetsalat

300 g
Poteter, løsvekt
0,8 stk
Stor grønn paprika
0,8 stk
Stor rød paprika
2,3 stk
Modne tomater
0,8 stk
Stor gul paprika
0,8 stk
Løk
3 ss
Hvitvinseddik

Fra kjøkkenskapet ditt

0,8 klype
Havsalt
1,5 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok potetene. Kutt grønnsakene i like store biter (ca. 1/2 cm) og ha dem i en bolle. Tilsett eddik og olje og rør forsiktig sammen. La blandingen stå i 30 minutter.

Trinn 2

Grill kjøttet på direkte varme, kun lenge nok til at det får en fin farge på alle sider. Flytt så kjøttet over til indirekte varme, sett i et steketermometer, legg på lokk og grill videre til kjernetemperaturen er på 68°C. La kjøttet hvile i ca. 10 minutter.

Tips og råd:

Trinn 3

Skjær de kokte potetene i tykke skiver, eventuelt grill dem forsiktig. Bland potetene med grønnsaksblandingen og smak til med salt.

Trinn 4

Skjær kjøttet i skiver og server med frisk potetsalat.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender