Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
BBQ svin ytrefilet med frisk potetsalat

Oppskrift på BBQ svin ytrefilet med frisk potetsalat

Så enkelt kan det gjøres: Grill ytrefileten, skjær kokte poteter i tykke skiver, grill dem forsiktig og bland med eddik og olje.

Tidsbruk 50 minutter
Inneholder 10 ingredienser
Handlet 9 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


Potetsalat

0,8 stk Stor rød paprika
300 g Poteter, løsvekt
0,8 stk Stor grønn paprika
2,3 stk Modne tomater
3 ss Hvitvinseddik
1,5 ss Olivenolje
0,8 klype Havsalt
0,8 stk Stor gul paprika
0,8 stk Løk

Svin ytrefilet

525 g BBQ svin ytrefilet

Del vår BBQ svin ytrefilet med frisk potetsalat oppskrift


Slik lager du BBQ svin ytrefilet med frisk potetsalat

Trinn 1

Kok potetene. Kutt grønnsakene i like store biter (ca. 1/2 cm) og ha dem i en bolle. Tilsett eddik og olje og rør forsiktig sammen. La blandingen stå i 30 minutter.

Trinn 2

Grill kjøttet på direkte varme, kun lenge nok til at det får en fin farge på alle sider. Flytt så kjøttet over til indirekte varme, sett i et steketermometer, legg på lokk og grill videre til kjernetemperaturen er på 68°C. La kjøttet hvile i ca. 10 minutter.

Tips og råd: ""

Trinn 3

Skjær de kokte potetene i tykke skiver, eventuelt grill dem forsiktig. Bland potetene med grønnsaksblandingen og smak til med salt.

Trinn 4

Skjær kjøttet i skiver og server med frisk potetsalat.


Dra ned i kalender