Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp
BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør

Oppskrift på BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør

Det milde svinekjøttet blir tilført smak av BBQ-marinaden og et syrlig, spicy chilismør.

Inneholder 8 ingredienser
Handlet 11 ganger

Skaler oppskriften

Voksne
2
Barn
2


BBQ-marinert grillfilet i skiver

1 pakke BBQ-marinert ytrefilet av svin

Grillet maiskolber med lime- og chilismør

1 fedd Hvitløk
0,5 stk Lime, saft og skall
0,5 stk Rød chili
50 g Revet parmesan
0,5 ts Nykvernet pepper
100 g Smør
4 stk Maiskolber

Del vår BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør oppskrift


Slik lager du BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør

Trinn 1

Smelt smør i en liten kjele og tilsett finhakket hvitløk og chili, limesaft og finrevet limeskall og nykvernet svart pepper.

Trinn 2

Legg maiskolbene over varmekilden på grillen, snu dem av og til for å få en jevn grilling.
Flytt maiskolbene til indirekte varme når de har fått nok farge. Pensle maiskolbene, ta ned lokket, og grill dem ferdige. Pensle med mer smør underveis.

Trinn 3

Grill skivene av svinefilet på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt skivene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.

Trinn 4

Server skivene av svinefilet med maiskolbene, resten av smøret og revet parmesan.



Relaterte oppskrifter



Dra ned i kalender