Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør

8 ingredienser
12 planlagt
BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør
Klikk og dra
til kalenderen
Det milde svinekjøttet blir tilført smak av BBQ-marinaden og et syrlig, spicy chilismør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

BBQ-marinert grillfilet i skiver

1 pakke
BBQ-marinert ytrefilet av svin

Grillet maiskolber med lime- og chilismør

1 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Rød chili
0,5 stk
Lime, saft og skall
4 stk
Maiskolber
50 g
Revet parmesan
100 g
Smør
0,5 ts
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Smelt smør i en liten kjele og tilsett finhakket hvitløk og chili, limesaft og finrevet limeskall og nykvernet svart pepper.

Trinn 2

Legg maiskolbene over varmekilden på grillen, snu dem av og til for å få en jevn grilling.
Flytt maiskolbene til indirekte varme når de har fått nok farge. Pensle maiskolbene, ta ned lokket, og grill dem ferdige. Pensle med mer smør underveis.

Trinn 3

Grill skivene av svinefilet på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt skivene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.

Trinn 4

Server skivene av svinefilet med maiskolbene, resten av smøret og revet parmesan.

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Prøv også
Dra ned i kalender