Dette kan medføre at enkelte funksjoner ikke fungerer som de skal i perioder. Dersom du opplever problemer er det fint om du kan gi oss beskjed her. Vi beklager de ulempene det kan medføre deg som kunde.

BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør

8 ingredienser
35 planlagt
BBQ-marinert grillfilet og maiskolber med lime- og chilismør
Legg oppskrift
i handlelapp
Det milde svinekjøttet blir tilført smak av BBQ-marinaden og et syrlig, spicy chilismør.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

BBQ-marinert grillfilet i skiver

1 pakke
BBQ-marinert ytrefilet av svin

Grillet maiskolber med lime- og chilismør

1 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Rød chili
0,5 stk
Lime, saft og skall
4 stk
Maiskolber
50 g
Revet parmesan
100 g
Smør
0,5 ts
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Smelt smør i en liten kjele og tilsett finhakket hvitløk og chili, limesaft og finrevet limeskall og nykvernet svart pepper.

Trinn 2

Legg maiskolbene over varmekilden på grillen, snu dem av og til for å få en jevn grilling.
Flytt maiskolbene til indirekte varme når de har fått nok farge. Pensle maiskolbene, ta ned lokket, og grill dem ferdige. Pensle med mer smør underveis.

Trinn 3

Grill skivene av svinefilet på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt skivene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.

Trinn 4

Server skivene av svinefilet med maiskolbene, resten av smøret og revet parmesan.